2777
2789
عنوان

نمی‌دونم حق دارم یا نه

45 بازدید | 7 پست

خاستگار شغل آزاد دارم ک حقوقش حدودا ماهی بیست تا بیست و پنج هست . تقریبا ب اندازه ی کارمند شاید یکم کمتر یا بیشتر . 

ولی مدرک دیپلم هست و باقی اطرافیان شوهراشون لیسانس داره میدونم مدرک بدرد نمیخوره ولی دلم میخواست وقتی مردم بپرسن شوهرت مدرکش چیه بگم لیسانس 

ولی ب نظرتون من دارم گیر الکی میدم ؟ 

اینم بگم ک خودشم گفته دلم میخاد برم دانشگاه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
عزیزم دانشگاه رفتن و تحصیلات بالا شرط بر خوشبختی نیس اگه پسر خوبیه اهل خلاف نیس محترم و خانواده داره ...

واقعا خانواده داره اره ... ولی از شغل آزاد میترسم 

میگم اگ ی روز درآمد نداشت چی 

شایدم فکرام الکیه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به مدرکش نداشتباش 

ولی چیزی که برای هر مردی لازمه 

شعور و اینکه شکاک نباشه به استقلال (به شرایط خودت بستگی داره دیدگاهت شاغل بودنت...)

و اینکه مهم اینه  ملاک تو برا خاستگار پول باشه یا شخصیت

کاری به مدرکش نداشتباش ولی چیزی که برای هر مردی لازمه شعور و اینکه شکاک نباشه به استقلال (به شرایط خ ...

واقعا پسر بدی نیست تا جایی ک شناختمش 

حقوقش هم بدک نیست ب نظرم ی چیز معمولیه نمی‌دونم 

واقعا خانواده داره اره ... ولی از شغل آزاد میترسم میگم اگ ی روز درآمد نداشت چی شایدم فکرام الکیه

عزیزم الان به کار کارمندا هم که نمیشه زیاد مطمعن بود...

شغل ازادی هم هیچ وقت بیکار نمیمونه نگران نباش گلم 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40