2777
2789

من لر نیستم، خیلی اشنا و دوست لر هم نداشته و ندارم.

فقط یکی از همکلاسی های دخترم که لرن و مهاجرت کردن تهران، به دلایلی دو بار خانم اومد خونمون.

فقط از خودکشی حرف میزد، خودش گفت تو اطرافیانش هر کی زندگی بدی داره، طلاق نمیگیرن ولی خودکشی میکنن.

گفت عروس جاریشم خودش رو سوزونده بود.

بازم میگم من فقط یه مورد رو دیدم ، و نمیتونم بگم همه شون اینجورین و ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂چرا مگه ماهارو قوم شوهر با چوب میزنن

ببین نمیگم بدبختن اما تو زندگی متاهلی نگاه میکنم مردهای ترک خیییلی از زناشون توقع دارن خیلی مادرسالارن زن های کرد خیلی باید دستپخت خوبی داشته باشن و همه چی تمام باشن من خودم واقعا خیلی وقتا حوصله ندارم خونه تمیز کنم اما نگاه میکنم میبینم زن های کرد و ترک و لر با چه شرایطی تو بارداری خونه تمیز میکنن عذا میپزن به بچه و شوهر میرسن ، نمیدونم شاید من از دور میبینم به نظرم زندگیشون سخته شایدم من تنبلم😁

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

2805
ببین نمیگم بدبختن اما تو زندگی متاهلی نگاه میکنم مردهای ترک خیییلی از زناشون توقع دارن خیلی مادرسالا ...

شما ازدورمیبینی فکرمیکنی به مازورمیگن .نه عزیز اینطوریام نیس ما ریلکسیم .

ربطی به قومیت نداره خوشبخت بودن یا نبودن 

من لرم بختیاری

ولی خب بقول معروف عشق لر خداییه

خیلی خوشبختن اگه با کسی ازدواج کنن که عاشقشونه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
به نظرم یکم خیلی نه ها یکم تنبلی😂

شایدم واقعا😂 واسه من یکی خیلی سخته خصوصا بعضی سخت گیری هایی که میبینم اقایون این مناطق رو خانم هاشون تو خونه داری و بچه داری و شرایط کار کردن بیرون از منزل دارن خوب یکم حس میکنم شرایط رو واسشون سخت میکنه ما خانم ها همینطوری سختی داریم حالا اگه همسر هم توقع داشته باشه و سخت گیر باشه که هیچی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم ما تو محل کارمون اگ ی لر کارمند باشه ارباب رجوع لر بیاد اونجا اینقفقدر بهش رسیدگی میکنن

ما لرا یا بختیاری اااا کلا خیلی قومیت پرستیم یعنی حتی بین خودمونم که طایفه ای هستیم هم هر طایفه هوای طایفه خودشو داره

ولی خوشبختی ما دخترا ربطی به لر بودن یا نبودن نداره هر شخصی متفاوته ولی مثلا ممکنه یسری چیزا بین یه فامیل یا طایفه مرسوم تر باشه مثلا طایفه مادریم خیلییی سخت میگیرن به زناشون خداروشکر مامانم بعد سالها مث خودمون شد طرز فکرش 

ببین نمیگم بدبختن اما تو زندگی متاهلی نگاه میکنم مردهای ترک خیییلی از زناشون توقع دارن خیلی مادرسالا ...

ییعنی مثلاً زنای فارس خونه رو تمیز نمی‌کنند،والا ما تو تهران همه همسایه‌هامون فارسن همشون سر کار میرن بچه داری خونه داری هم میکنند

ربطی به قومیت نداره خوشبخت بودن یا نبودن من لرم بختیاریولی خب بقول معروف عشق لر خداییهخیلی خوشبختن ا ...

یعنی خیلی متعهدن ب عشقشون؟؟

اللهمالعجل الولیک الفرج
شما ازدورمیبینی فکرمیکنی به مازورمیگن .نه عزیز اینطوریام نیس ما ریلکسیم .

انشاالله که عزیزم همیشه ریلکس باشید من نسبت به کسایی که میدیدم و میشناختم گفتم خصوصا دوستان دانشگاهم اونایی که سمت این مناطق عروس شدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ی لرم دوقلو باردار شدم حتی یک ساعت خونه مادرم نرفتم 

حتی شده بود لباسامم مادر همسرم میشستن، یا همسرم خودش، 

یا غذا حتی ی وعده هم نپختم 

ن فقط من بلکه اطراف هم میدیدم و میبینم همینطورن 

ولی مگه زنای باردار دیگه به زندگیشون نمیرسن 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
2810