2777
2789
عنوان

پسرم خیلی خودشو پرت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست
اگه جنب و جوشش موجب آزار و دردش نشه میگن خطری ندارهولی بیش فعالی باعث میشه بچه دائم به خودش صدمه بزن ...

آخه آنقدر سنش کمه که نمیدونم ترسی از چیزهای خطر ناک داره یانه

خیلی از این میترسم خودمم تو مت اینو خوندم گاهی وقت ها بر می گرده خیلی وقت ها نه ولی وقتی میگم محمد ک ...

منم تخصصی اطلاعات ندارم ولی اینجوری که میگین شاید خفیف باشه

اوتیسم با گذر زمان مشخص میشه یکم که بزرگتر شد حتما ببرین پیش متخصص خوب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تخصصی اطلاعات ندارم ولی اینجوری که میگین شاید خفیف باشهاوتیسم با گذر زمان مشخص میشه یکم که بزرگت ...

واای..شما از روی واکنش نشون ندادن به اسم میگین

؟ 

[QUOTE=359213346]واای..شما از روی واکنش نشون ندادن به اسم میگین ؟ 

پیشه لطفا مادرا بگن بچه هاشون کسی بوده اینکارو کنه یا اینکه تو چه سنی به اسمشون واکنش نشون دادن کامله کامل

پسر منم اتفاقا وقتی صداش میکنم برنمیگرده ولی حرف های دیگه رو توجه میکنه..نگفت چجوری باید جلوش رو بگی ...

یه قطره داد و قرص گفت تو آب حل کن بده ک تقویتی مغز هست بعد گفت دو هفته دیگه بیا داروهاشو عوض کنم بیستم نوبتشه باید برم 

مرکز تکامل ک بردم هوشش همه چی خوب بود یهو نمیدونم چیشد

بله خیلیا اینطوری تشخیص دادن البته بازم میگم یه نشونه نمیتونه کافی باشه صددرصد ممکنه فقط بچه لجبازی ...

من تو اطرافمون بچه کوچیک ندارم هروقت اسمشو صدا کردم باید برگرده؟

اگه ریکشن نداشته باشه نشانه اوتیسم میتونه باشه

نگاه میکنه اما گاهی اوقات توجه نمیکنه و ب کاراش ادامه میده

مرکز تکامل هم بردم همه چیش عالی بود

حالا دو هفته دیگه گفته باز ببرم دکتر ببینم چی میگه🥺

یه قطره داد و قرص گفت تو آب حل کن بده ک تقویتی مغز هست بعد گفت دو هفته دیگه بیا داروهاشو عوض کنم بیس ...

ببخشید میشه بپرسم کدوم شیرین و کجا دکتر بردین؟

انشالا که هیچی نیست و همیشه سلامت باشه

2810