2777
2789
عنوان

پسرم خیلی خودشو پرت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست
نگاه میکنه اما گاهی اوقات توجه نمیکنه و ب کاراش ادامه میدهمرکز تکامل هم بردم همه چیش عالی بودحالا دو ...

پسر شما به اسمش واکنش نداره یا کلا به حرف ها و دستورات شما توجه نداره،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگاه میکنه اما گاهی اوقات توجه نمیکنه و ب کاراش ادامه میدهمرکز تکامل هم بردم همه چیش عالی بودحالا دو ...

خب دیگه نگاهتون میکنه همون یه ریکشنه

حتما نباید که همیشه لبخند بزنه

تقریباً اره بیشتر اوقات باید ریکشن نشون بده

پسر من تو اتاق دیگه ای باشه یا دو باشه صداش کنم میاد پیشم ولی وقتی کنارشم صداش کنم نگاه نمیکنه ولی همون لحظه چیز دیگه ای بپرسم حواب میده

ببخشید میشه بپرسم کدوم شیرین و کجا دکتر بردین؟انشالا که هیچی نیست و همیشه سلامت باشه

بندرعباسم

پیش بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان دکتر رویا حقیقی بزنی گوگل میاد بالا

انشالله توکل ب خدا انشالله ک بچه شما هم مشکلی نداشته باشه

راستی گفت تلویزیون و گوشی اصلا براشون خوب نیست و باهاشون بازی فکری و هوشی انجام بدید اهنگ بزارید و خاله بازی کنید مثلا تا بچه تمرکز بگیره و کارای خطرناک نکنه کتاب داستان هم خوبه

بندرعباسمپیش بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان دکتر رویا حقیقی بزنی گوگل میاد بالاانشالله توکل ب خد ...

بله اسمش رو شنیدم معروف هستن..سلامت باشی خیلی ممنونم عزیزم.

من ولی مازندران هستم.دکتر خوبی نداریم اینجا

پسر شما به اسمش واکنش نداره یا کلا به حرف ها و دستورات شما توجه نداره،

اسمشو میدونه صداش میزنم آرسام نگاه میکنه ولی ی وقتایی هر چی صداش میکنم توجه ای نداره

مثلا سمت چیزی میره ک خطرناکه خودش میگه نه چون از بس گفتم بهش اما انجامش میده

ولی احساس خطر میکنه مثلا روی تخت میخاد بیاد پایین با احتیاط میاد 

اسمشو میدونه صداش میزنم آرسام نگاه میکنه ولی ی وقتایی هر چی صداش میکنم توجه ای ندارهمثلا سمت چیزی می ...

خوب پسر شما کاراش کاملاً طبیعیه اصلا نگرانی نداره که.تشخیص دکتر به چه دلیل بود که گفت دارو مصرف کنه

پسر منم ولی صداش میکنم نگام‌نمیکنه بعضی وقت ها فقط نگاه میکنه

اسی میشه تاپیک قبلیم و گزارش بزنی تا پاک شه خواهشمندم،😍😘

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
2810