2777
2789

من فقط ۱۹سالمه تنبلی تخمدان شدید دارم ریزش مو نمیتونم حتی حامله شممممم شبااا از بس پیشم میگه پااادردشدیدمیگیرم احساس میکنم میخوان منفجرشن چیکارکنم از این حسود شرش کم شه باهم زندگی می‌کنیم دختر داره دوتابامن زندگی میکننن یکی ۲۳ازدواج نکرده خیلی حسوده میگه همه بچه ها ازدواج کردن اونوقت دخترم چیکارکنم خسته شدم از دخالتشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حرفا و حرکاتشون توجه نکن اگر شرایط جدایی نداری چون دهنشونو هیچ وقت نمزتونی ببندی وقتی برات بی اهم ...

خواهرم ومادرم اینطورنصیحتم میکننن ولی نمیدونم چراااا حساسمممم ب حرفاشون 

دلم میخوادمثلشون فیلم بازی کنم بهشون بگم واییییییییییی دلم گرفت مثل مادرشوهرم ی روز میگه دلم گرف ی روز میگه کمرم علکی ب خدااافقط ب خاطراینکه بشینه دست ب سیاه سفیدنزنخ

میگن بالای خونمون طبقه بالابناااکنید

بگن! 

به شوهرت یاد بده که برا زندگیتون خودتون تصمیم بگیرید. 

من اوایل زندگیم با خانواده همسرم زندگی میکردم البته واحد جدا داشتیم. 

رفتم رو مغز شوهرم گفتم باید مستقل شیم... از وقتی ک دور شدیم تازه مزه زندگی رو فهمیدیم. 

تازه خانواده شوهرم اصلا بد نبودن اذیتم نمیکردن ولی خب من خودم راحت نبودم