2777
2789
عنوان

کیا به شوهراشون صبحونه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست
شماهم وقتایی که باهم قهرید بازم ازاینکارا میکنی؟؟

شوهر من اهل قهر نیست خودم برعکس به شدت قهروم ولی موقع قهرم اینکارارو میکنم ولی حرف نمی‌زنم در سکوت انجام میدم بعد اون خودش موقع رفتن بوسم می‌کنه میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اینم بگم من و شوهرم به مرز طلاق رسیدیم و باز برگشتیم تاپیکای قبلم هست میخوام تلاشمو کنم زندگیم ...

عزیزم یه فیلم دیدم چند سال پیش مادر به دخترش می‌گفت بهتره خانم قبل از شوهرش پاشه موهاشو شونه کنه بوی عطر بده شوهرش ببینه چه فرشته ای تو خونه داره برای برگشتن له له بزنه، شما هم لطفاً پاشو براش صبحانه بده اگه از شام شب مونده برا ناهارش بزار, محبت محبت میاره شما که به خاطر دختر برگشتی زندگیت را شاداب تر کن

من براش صبونه حاضر میکنم شب از خودش میپرسم صبحونه فردا چی باشه بعد باهم میخوریم برای میان وعده هم براش گردو و کشمش یا توت و بادوم و میوه میزارم میبره میگه انرژی سر صبح تو به منم انرژی میده

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
عزیزم یه فیلم دیدم چند سال پیش مادر به دخترش می‌گفت بهتره خانم قبل از شوهرش پاشه موهاشو شونه کنه بوی ...

فیلم ستایش بود  

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده