2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

تمامي تصوير كه گذاشتم محموله إرسالي من خواهد بود، لازم به ذكر جز چند مورد كه كمك لباس داشتند از ني ني سايت الباقي موارد با كمك دوستان و آشنا ها خريداري شده است 

ان شاا... اين محموله با كمك خانم تهراني كه قبول زحمت كردند به مناطق زلزله زده اعزام ميشه داخل هر بسته لباس بنده نوشته اي گذاشتم براي دلجويي تمام اين محموله صرفا با عشق بود اگر اين ميگم كه بدونيد قدم اول هر كاري سخته درسته خيلي اذيت شدم دست تنها ولي انگار خدا انرژي اش داد و واقعا حس و حالم خوبه قدم اول هر چند كوچيك برداريد محموله من بجز لباس ها نزديك ١٠ ميليون هزينه شده بالآي ٢٥٠ عدد شير خشك داره من با صحبتي مه با خانوم تهراني كردم قول ميدم كه درست ارسال بشه 

بازم دست تك تك دوستاي سايت ميبوسم هر چند كوچيك كمك كردند هر چند بزرگ نيت خير كردند با اطمينان كمك كنيد ، خدا ان شاا... صبر بده به بازمانده هاي اين بلاي طبيعي و به ما قوت بده آرام و پيوسته در كنار اين عزيزان باشيم 

همه بچه هاي ايران يلداي منه فرزند شماس از كنار اين قضايا راحت رد نشيد اين بلا ميتونه سر همه نازل بشه فقط ميخوام بگم خوبي انقدر ادامه بديد كه در نهايت به خودتون برگرده 

[QUOTE=48233395]ممنون عزيزم متاسفانه صرافى هاى اينجا اصلا پول ايرانى نمى شناسند كه تبديل كنند. من با ...

بله متوجه هستم. من انگليس نيستم و اينجا صرافى كه با صرافى ايرانى كار كنه نيست. به صورت خصوصى يه سرى ايرانى بايد پيدا كنى كه پول برات تبديل كنند و بفرستند. من با جمعيت امام على كار كردم و پول رو به شماره حساب اونها ويختم كه اميدوارم كارساز باشه.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
خانم تهراني من با شما كار دارم بهم زنگ ميزنيد؟

دستت واقعا درد نکنه  

شوهر خواهر م امروز کلی پتو و وسایل گرمایشی خرید ، همین امروز میبره😊

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

دوستان اگه میتونید بیشتر اقلام بهداشتی مثه پودر دستی صابون شامپو... ببرید با وسایل گرمایشی غذا الحمدالله زیاد هست شوهرم دیشب ثلاث باباجانی بود میگفت غذا نمیخوان بیشتر لباس و وسایل بهداشتی خواستن

6037991830536771    فرزانه بهتاش-بانک ملی

سلام خانم تهرانی عزیز..دوستی دارم در سرپل ذهاب...خیلی محتاج کمکه..میگه حتی چادرو پتو هم نرسیده بهمون....خبرندارید ک کسی نمیره اونورا براشون مستقیم کمک ببره?بچه نه ماهه هم داره..شیرخشک مای بیبی میخاد..حتی چادر هم نرسیده بهشون..😔😔😔اگه میشناسید کسیو ک قراره بره اونجا..ادرس و شماره تماسشو بدم بهتون...ممنون میشم جواب بدین

خدایا شکرت..

مامان یلدا جان چقدرخوبه که آدمایی مثل شماوجوددارن....وجودت نعمته عزیزم.....حتماخیرمهربونیاتو میبینی🌹🌹🌹

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
سلام خانم تهرانی عزیز..دوستی دارم در سرپل ذهاب...خیلی محتاج کمکه..میگه حتی چادرو پتو هم نرسیده بهمون ...

آدرس و شمارشو بده به همین مامان یلدا یا شیوا جون کمکای اینا که داره میره دیگه 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤