2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

[QUOTE=48235307]عزیزم از این پتو های نجات هم تهیه کنید قیمتی نداره بین چهار تا هشت هزار تومان هست نسبت به آتش مقاوم ...[/QUOTE      شما  از قيمت اينا  مطمين  هستيد ؟؟؟اخه من  چند سال پيش  جليقه هاي  اينجوري ديدم  تو لوازم كوهنوردي فروشي ها   قيمتشون بالاي  هفتاد هزار تومن  بود    البته  يه كمي  هم سنگين بودن  !!!!به  هرحال  اينا  چيزاي  جالبي بايد باشن  

[QUOTE=48235307]عزیزم از این پتو های نجات هم تهیه کنید قیمتی نداره بین چهار تا هشت هزار تومان هست نس ...

بله عزیزم قیمت شون همین حدود هست بین چهار تا هشت هزار تومان تا دمای سی درجه زیر صفر رو هم پوشش گرمایی داره 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گزارش دوستانی عزیز در گروهی دیگر از کمک رسانی در کرمانشاه:

پتو و آب و بالش و زیر انداز فوم گرم برای داخل چادر ها ، در سنندج به میزان خیلی خیلی خیلی زیاد تهیه شده که جداگانه تحویل میدهند.

با کمک ۲۰۰ نفر پک مواد غذایی تهیه شده که ارسال خواهد شد.

دوستی دیگر بیست جین یعنی 240 عدد لباس زیر فرستادن

لیست خانوار های دارای فرزند شیرخوار هم تهیه شده بود در منطقه و برای هر خانوار ۲ عدد شیرخشک و ۲ عدد شیشه شیر کودک و پماد کالاندولا و پماد فیروز ، در پک قرار گرفت.

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

دیروز چهارشنبه 24 آبان یکی از عزیزان در مرادآباد پونک ۴ خاور پر از کالا برای زلزله زدگان بردن و گزارشهای توزیع رو اعلام خواهند کرد.

در آخربن گزارش گفتن حدود ۲۰۰ خاور و کامیون در حال کمک رسانی هستند و خدا رو شکر حمایت های مردمی بیش از هر چیز دیگه در این امر می درخشه

لیست واریزی های دوستان نی نی سایتی:

1- کینک 250 تومن

2-نازلی 50 تومن

3- پریا 120 تومن

4- پرستش 250 تومن

5- ماری 100 تومن

6- شمیم 70 تومن

7- مانیلسا 100 تومن

8- سانی 100 تومن

اگر کسی واریزی داشته و الان در لیست اعلام نشده لطفا و حتما بفرمایید.

چون شماره حسابی که اعلام شده برای افراد مددجوی دیگه و امور خیر دیگه هم واریزی داره

پول نگهدارید برای روزهای اینده

خوراک خیلی بهشون رسیده

الان وسایل گرمایشی نیاز دارن

شوهرم میگفت تو جاده ماشینهای حامل بلوک سیمانی میرفتن به سمت مناطق

انگار میخوان یه مکان اسکان موقت براشون بسازن

خدا کنه که این کارو بکنن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

لیست واریزی های دوستان نی نی سایتی:

1- کینک 250 تومن

2-نازلی 50 تومن

3- پریا 120 تومن

4- پرستش 250 تومن

5- ماری 100 تومن

6- شمیم 70 تومن

7- مانیلسا 100 تومن

8- سانی 100 تومن

9- بنیتا 150 تومن

اگر کسی واریزی داشته و الان در لیست اعلام نشده لطفا و حتما بفرمایید.

چون شماره حسابی که اعلام شده برای افراد مددجوی دیگه و امور خیر دیگه هم واریزی داره

سلام من سه شنبه شب 150 تومن واریز کردم متاسفانه بیشتر در توانم نبود 

تشکر از محبتت. همین که در این کار شراکت دارید خودش یک دنیا ارزش داره. 

نی نی یار ریپلای منم حذف کن شماره معلومه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔