2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

🔴لیست جدید موج دوم اقلام مورد نیاز مردم زلزله‌زده با توجه به بارش باران در چند روز آینده:

➖نایلون ضخیم رولی و متری

➖چادر ضخیم و ضد آب

➖کیسه خواب

➖پکنیک / هیتر / کپسول

➖کبریت / فندک / چراغ و گازهای کوچک

➖کلاه گرم و کفش در سایزهای مختلف

☔️باران در راه است...

🙏تا جایی کە میتوانید منتشر کنید کە این اقلام هم بە اندازە کافی توزیع بشە

اخرین اخبار لحظه ای #زلزله 👇

@kermashan20

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روستاها خبر دادن گونی متری و برزنت و توری فلزی(فنس)بفرستید .برای نگهداری دامهاشون میخوان 

اونجا همینطور که منازل مردم خراب شد ساختمان نگهداری دامها که خیلی هم استحکامش معمولا کمتر هست خراب شده .دامها براشون مهمه چون برای روستاییان محل درامدشونه

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

بله لباس دست دوم لااقل باید در حد نو باشه و تمیز و مرتب باشه

یجوری نباشه اون بندگان خدا حس حقارت بهشون دست بده

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

دوستان و همراهان همیشگی و مهربانان

یه همت کنید مبلغ قابل توجهی جمع بشه بتونیم کارهای بزرگتری باهاش انجام بدیم. هرکسی حداقل ده تومن هم پرداخت کنه مطمین باشید تبدیل به کوهی می شه که امید رو به خانواده هایی برمی گردونه. دلهایی رو شاد می کنه و لبخندی رو به گوشه لبی هدیه می کنه

نیازهای این زلزله زده ها مختص امروز و فردا نیست. ماهها زمان می بره تا بتونن به زندگی عادی برگردن و از ملزومات ضروری که در حال حاضر نیازه به نیازهای شروع زندگی مجدد می رسن.

بازسازی خانه ها، تامین لوازم زندگی، لوازم التحریر بچه ها و غیره همگی نیازهای آتی هستند

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
کاربران عزیز و دوستان همیشگی، قصد داریم به خانواده های مناطق زلزله زده کمک کنیم و اقلام مورد نیاز آن ...

سلام . لطفا همه ی تاپیک های قبلی کاربر سم را حذف کنید تو این اوضاع براش مشکلی پیش نیاد. خودش خواسته. در ضمن ش ارژ نتش هم تموم شده. اگر شمارش را دارید توی خصوصی بدید بهم تا براش رمز شار ژ بفرستم همراه  اول میخواد. یا خودتون زحمتش را بکشید

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
استارتر حالا چرا باید به شماره کارت شما واریز کنیم؟؟؟!!!!! کلی شماره ی کمک هست. کمک به زلزله زدگ ...

اجباری نیست بانوی گرام. هرکسی به هرنحوی می تونه کمک رسانی کنه. مهم دست در دست هم داشتن و همیاری هست.

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
استارتر حالا چرا باید به شماره کارت شما واریز کنیم؟؟؟!!!!! کلی شماره ی کمک هست. کمک به زلزله زدگ ...

نمیدونم شاید کل تاپیکونخوندین احتمالا!!!!!!!!!

ولی این کاربرموردتایید مدیرسایت هستن وباکمک چندنفردیگه وچندتاازبچه های کرمانشاه دارن زحمت میکشن کمکارو به بهترین شکل به زلزله زده هابرسونن......

شما مشکلی دیدین تواین تاپیک؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤