2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

ممنون از زحماتتون

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقلامی که من دارم تهیه میکنم در عین حال که کمه بسیار گرون و حیاتی هست چون کمک من بصورت خودجوش و از بین دوستان و همکارانم هست بسیار برام مهمه که اقلام نوزادان به دستشون برسه ممنون میشم در مورد چگونگی توزیع هم بهم بگید 

چون من از کسانی کمک گرفتم قول اخلاقی دادم که کمک ها رو به دست مناطق دوردست میرسونم 

Melani, [15.11.17 11:36]

[Forwarded from Dr.r]

روستاههای قلعه بهادری پایین و بالا روستای کوییک

همین راسته تا ازگله اوضاع واقعا بحرانیه

در قورت عدم دسترسی به شماره اقای علی پور

تو مسیر مشخص شده چند روستا هستش که واقعا نیازمند کمک هستند

باور کنید من و همسرم برای گیر آوردن چادر راهی خیابون شدیم مردم آنچنان به سمت کامیون سرازیر میشدن که ...

بله عزیزم درک میکنم واقعا حق دارن برای گرم کردن خودشون ب هر نحوی چیزی پیدا کنن هوا خیلی سرده

شما خودت نرو ممکنه هولت بدن ولی شوهرت رو بفرست بالاخره با چادر مسافرتی نمیشه سرکرد یوقت اگه بارون اومد چی.... 

کاش یکی بود این کمکها رو درست توزیع میکرد

ان شاءالله سلامت باشی عزیزم حداقل تا رسیدن چادر خودتون رو با پتو گرم نگه دارین

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

Melani, [15.11.17 11:36]

[Forwarded from Dr.r]

توجه      توجه.  

سلام همکاران عزیز دیروز در مناطق زلزله زده بودیم به شدت نیاز به پوشک بچه شماره ۴ و ۵ و داروهای مورد نیاز بچه ، شیر خشک ، شیشه شیر، لباس برای نوزاد و بچه دارن

لطفا دوستان عزیزی که در زمینه ارسال کمک زحمت میکشن حتما این موارد مد نظر باشه

دوستان یه ویس از پرستار بیمارستان صحرایی شنیدم زجه میزد میگفت لباس اگر تو سطل آشغال دارید بفرستید 

اینجا سه تا بچه دیشب یخ زدن

میگه سرم ندارم 

میگه اینا که حمله میکنند به کامیون ها برای روستاهایی هستند که کمک هنوز براشون نرفته خودشون رسوندند به سرجاده تا برای خانواده هاشون وسایل ببرند وقتی کامیون واینمیسه اینا حمله میکنند 

بهم گفت روستایی ها چون خدمات به خیلی هاشون نرسیده حتی زخمی هاشون رو هم منتقل نکردن مرداشون خودشون رو میرسونن شهر ....کامیون هارو خالی میکنن ، گفت ما هم اجازه دادیم ببرن ، چون امداد که هنوز نرفته و معلوم نیست کی بره ، حداقل بتونن خودشون رو نگه دارن....

گفت مردم چند روزه گرسنه ن بچه هاشون از سرما مردن نه از زلزله برای همین میان این سمتی تا کمک ببرن...

سارا راست میگه عزیز از دست بدی ، شوکه بشی مال از دست بدی چند روز گرسنه باشی بچه هات جلو چشمات از گشنگی بی حال بشن همین جوری عمل میکنی...😔

بهم گفت روستایی ها چون خدمات به خیلی هاشون نرسیده حتی زخمی هاشون رو هم منتقل نکردن مرداشون خودشون رو ...

منم ازین غصه ام گرفت اگه مردم شهر اینجوری میریزن رو محموله ها پس مردم بدبخت روستا چکار کنن ما تو شهریم امکاناتی نداریم وای به حال اونا

دوستان لطفا اينو به كساني كه وسيله فرستادين برسونين

اين روستاها بهشون كمك نرسيده و شرايط شون به شدت نامساعده:

▪️روستای کوییک در دشت ذهاب_شهرستان سرپل ذهاب

▪️روستای دولنگان در قلعه شاهین از توابع شهرستان سرپل ذهاب

▪️روستای زرده _شهرستان کرند غرب

▪️روستای ناوه فره نزدیک پیران_سرپل ذهاب

▪️ روستای امام عباس _سرپل ذهاب

▪️روستای بطیار دیره و شنقال خالدی در شهرستان گیلانغرب

▪️روستای ده جامی از توابع بیونیژ_سرپل ذهاب

▪️روستای فتاح بگ_شهرستان قصرشیرین

▪️روستای داربلوط_شهرستان قصرشیرین

روستاي انجاورو از توابع گلین

روستاي سراواره

بهم گفت روستایی ها چون خدمات به خیلی هاشون نرسیده حتی زخمی هاشون رو هم منتقل نکردن مرداشون خودشون رو ...

الهی بمیرم برای بچه ها... 

چرا اول ب روستاییا کمک نمیکنن آخه؟؟؟؟!!!! 

روستاها ک بیشتر تخریب شده مردمشون هم ساده هستن بیشتر ترسیدن حق دارن خودشون دست ب کار شن

میگفت راهزن نیستند میگه کلی پیاده اومدند تا سرجاده که کمک ببرن برای عزیزاشون 

آره فیلمش برای شوهرم اومده بود دیدم از بس این کمک ها کند بهشون میرسه الان باید با هلی کوپتر زود ب زود کمک برسونن

البته نمیدونم امکان پرواز هلی کوپتر هست یا ن..... ولی ب هرحال بیشتر وقت داره تو مسیر تلف میشه اونا الان هر یک ساعت براشون یک روز میگذره کیه ک درک کنه😔