2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
بچه ها من خودم میگم اونایی که من میشناسن میدونن که من واقعا وضعیت مالی خوبی ندارم پر قسط هستم.  ...

خسته نباشید, دستتون درد نکنه. ما تا حد امکان داریم سعی میکنیم طوری بسته بندی کنیم که توی هر بسته, اقلام متنوعی باشه. برای خانمها, برای بچه ها. که وقتی یه خانم یه بسته به دستش میرسه, هم اقلام بهداشتی و هم لباس و هم خوراکی توش باشه. یا برای بچه ها, پوشک و شیر خشک و شیشه شیر و اسباب بازی 

خسته نباشید, دستتون درد نکنه. ما تا حد امکان داریم سعی میکنیم طوری بسته بندی کنیم که توی هر بسته, اق ...

منم دقیقا دیشب تفکیکی بسته بندی کردم نمیخوام اونجا سردرگم بشن بدونن پالتو زنونه کدوم هست؟ لباس مردونه کدومه؟ ............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فعلا کسی از اصفهان نیست که بتونه اقلام شما را جمع کنه. میشه بفرمایید حجمش چقدره؟

بهنوش خانوم، شرمنده میخواستم بگم یه مقدار لباس زیر هم علاوه بر پوشک و نوار بهداشتی توی خریداتون در نظر بگیرین. اون هم لازم باشه فکر میکنم

أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ
عزیزم فعلا کسی از اصفهان نیست که بتونه اقلام شما را جمع کنه. میشه بفرمایید حجمش چقدره؟

خداقوت

120 واریز کردم به کارتتون، نیاز هست عکس رسید بذارم؟

ماه گل هستی مامان و بابا : اتریسا خانم

دوستان و گرامیان

روز بخیر

تعدادی سوال میکنن که آیا وقت برای کمک رسانی هست یا نه

بابد توضیح بدم که با توجه به وسعت آسیب ها و مشکلات عدیده تا ماهها باید این کمک ها ادامه داشته باشه و چه بسا تا یکسال آینده

اینها همه چیشون رو از دست دادن. الان اقلام ضروری و بعدها اقلام مورد نیاز زندگی مایحتاجشونه

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

Z Shariati:

به هم وطنان عزیز مقیم در تهران

خیلی از کردهایی که در زلزله زخمی شده اند به:

بیمارستان بقیه الله اعظم

نزدیک میدان ونک تهران

قسمت ارتوپتی

اعزام شده اند

برید به انها سر بزنید و نیامندیهایشان را تامین کنید

خیلی تنها هستند

ادمینهای محترم کانالهای تلگرامی لطفا این پیام رو به اشتراک بگذارید و خواهش میکنم این پیام ها رو از گروه حذف نکنید هر چندم که غیرمرتبط با موضوع گروه باشند.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

Z Shariati: به هم وطنان عزیز مقیم در تهران خیلی از کردهایی که در زلزله زخمی شده اند به: بیمارس ...

این رو مطمئن هستین ؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

سلام و ممنون از اقدام خیرخواهانه تون. ۱۰۰ تومن واریز کردم ان شاءالله بازهم توفیق کمک به هموطنان مظلوم و زلزله زدهء مون رو داشته باشم 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
سلام و ممنون از اقدام خیرخواهانه تون. ۱۰۰ تومن واریز کردم ان شاءالله بازهم توفیق کمک به هموطنان مظلو ...

از لطف شما متشکرم

دوستان عزیز، با یکی از کارخانه های تولید اقلام بهداشتی مثل نوار بهداشتی، دستمال کاغذی و پوشک وارد مذاکره شدیم. خوشبختانه خیلی همکاری کردند و اقلام مورد نیاز ما را نصف قیمت بهمون میدهند. به علاوه خودشون زحمت حمل را هم خواهند کشید و کرمانشاه به رابط ما تحویل میدهند. دوستانی که قصد خرید دارند، میتونن با کمک نقدی و خرید از این طریق، دو برابر خرید کنند. فقط زودتر اقدام کنید لطفا که ما لیست را ببندیم