2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

سلام من اهل سرپل ذهابم الانم زیر چادر دارم این تایپیک رو میبینم ممنون از مهربونیتون واقعا ممنون  اشک تو چشمام حلقه بسته از مهربونی مردم کشورم.اینجا آب لوله کشی جریان داره اما بشدت گل آلوده با هر پس لرزه دوباره عین شیرکاکائو قهوه ایی رنگ میشه. ما دم در خونه با چادر مسافرتی که خودمون داشتیم اچادر زدیم  نمیتونم نظر کلی بدم اما هیچ کسی تا به حال سراغی از ما نگرفته که نیازمون رو برطرف کنه فقط اقوام و دوستانمون تو شهرهای دیگه به سرکشی اومدن و اقلام مورد نیازمونو آوردن آب معدنی نون گوجه سیبزمینی تخم مرغ خرما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوابیدن زیر چادر مسافرتی تو زمستون فاجعه تس امیدوارم هیچوقت تجربه نکنید اگه نبندیش سرده اگه ببندیش دچار خفگی میگه میشه آدم اونم فکرشو بکنید تعداد زیاد زیر یه چادر چقدر سخته من چادرهای هلال احمر رو ندیدم اما حتما اونا بهترن اما متاسفانه هرچی تلاش میکنیم گیر نمیاد

من هفته سی بارداریم دوشب پیش بخاطر تنگی نفس سرمو گذاشتم کنار در چادر الان سینه ام بهشدت عفونت کرده و گلو درد هم دارم دیشب بیمارستان رفتم خانوما برای نوار بهداشتی سف بسته بودن یه بسته دستشون میدادن اون بنده خدا ها هم شرم داشتن تو دستشون بگیرن نمیدونستن کجا قایم کنن کسی مبینه دلم برای هر چی زنه کباب شد.از زن مظلوم تر نیست بخدا

دوستان، برای هماهنگی مراکز تحویل کمکهای غیرنقدی، با شماره های درج شده تماس بگیرید: شماره یک تهرانپا ...

ببخشید کرج جایی رو ندارید واسه جمع آوری کمک های غیر نقدی؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
من هفته سی بارداریم دوشب پیش بخاطر تنگی نفس سرمو گذاشتم کنار در چادر الان سینه ام بهشدت عفونت کرده و ...

عزیزم واقعا برات ناراحت شدم ولی خداروشکر ک سالمین

جمعیت مصدومان و آسیب دیده ها و آواره ها زیادن خودتونم اقدام کنین برای گرفتن کمک ها.... برای گرفتن چادر و بقیه چیزا

ان شاءالله نی نیت صحیح و سالم ب دنیا بیاد عزیزم❤

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
بچه ها من اهوازم .چجوری وسایل برسونم دستتون؟مثه لباس گرم اینا،و اینکه میخام یه مقدار پول واریز کنم د ...

یک رابط بهبهان ، نزدیک اهواز داریم. اگر تمایل دارید آدرس و شماره رو بدم خدمتتون

پول نقد رو لطف کنید به شماره کارت 

6037991830536771   فرزانه بهتاش-بانک ملی

واریز کنید

پرند کسی رو داریم می تونید ارسال کنید اونجا؟

پرند خیلی دوره.اشکال نداره نقدی به همین کارتی که دادین میفرستم

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

دوستان عزیز با کاربر سم صحبت کردم. از اخبار و وضعیت اونجا اطلاعات بیشتری گرفتم. متاسفانه در خصوص توزیع مواد غذایی و کالاها مدیریت خوبی وجود نداره. سعی میکنیم خودمون داخل مردم نفوذ کنیم و شخصا بسته ها رو دست مردم برسونیم و حتما اخبار و اطلاعات رو در اختیار شما قرار میدم. 

البته فعلا سرگرم بسته بندی کالاهایی هستیم که بدستمون رسیده . اما درباره تاریخ ارسالشون باید بیشتر تحقیق کنیم و راه و زمان مناسب رو ارزیابی کنیم. 

به زودی مبلغ جمع آوری شده رو اعلام میکنیم و خرید رو شروع میکنیم

پرند خیلی دوره.اشکال نداره نقدی به همین کارتی که دادین میفرستم

مشکلی نداره عزیزم. نقدی هم ارسال کنید

6037991830536771   فرزانه بهتاش-بانک ملی

عزیزم واقعا برات ناراحت شدم ولی خداروشکر ک سالمین جمعیت مصدومان و آسیب دیده ها و آواره ها زیادن خود ...

باور کنید من و همسرم برای گیر آوردن چادر راهی خیابون شدیم مردم آنچنان به سمت کامیون سرازیر میشدن که دیدنش هم آدمو وحشت زده میکرد بهشون حق میدم بچه کوچیک دارن مریض دارن ....اما در کل میخوام بگم مردم خودشونو به کامیون درحال حرکت آویزون میکردن و...آخرالزمان شده بخدا مردم وحشت زده ان ترسیده ان نگران روزای آینده ان.اگه میخواستیم پتو یا چادر گیر بیاریم باید همشهریامونو زیر پا لگد میکردیم یا شایدم آسیب میدیدیم  فعلا داریم تحمل میکنیم ببینیم وضعیتمون چی میشه