2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
ببخشيد كه عنوان تاپيك با حرف شما نميخونه امار گرفتن شما همون بهره برداري تبليغاتي هست ببخشيد ولي ن ...

حالا چه فرقی داره اگر قصدمون کمک باشه این فکر شما هم درست نیست چون الانم علی دایی داره تبلیغات میکنه برای خودش یا نه داره صرفا کمک جمع میکنه 

من فکر میکنم بذار یه نوزاد گرسنه نباشه ولی به واسطه تبلیغ اصلا سیر شده باشه مهم نیت هدف هست نه حاشیه سازی 

لیست اقلام غیرنقدی برای کمک به مناطق زلزله زده:

چادر برای اسکان

پتو، لحاف، پتوی نوزاد و ملافه

لباس گرم، از لباس نوزاد گرفته تا کودک و بزرگسال

پاپوش، جوراب، کفش، دمپایی

اقلام بهداشتی: نوار بهداشتی، پوشک بچه، پوشک بزرگسال، زیرانداز، دستمال مرطوب، دستمال کاغذی

غذاهای کنسروی- حتما تاریخ مصرف داشته باشد

آب معدنی- باز نشده باشد

شیر خشک نوزاد- شیشه شیر

خوراکی های ماندگار: بیسکوییت، شکلات، آجیل، نان خشک و ...

مواد شوینده: مایع دستشویی، صابون، مایع لباسشویی

اسپری ضدعفونی کننده دست

ظرف های یکبار مصرف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونیم اخبار زلزله و کمک رسانی ها رو در یک تاپیک قرار بدیم؟ مثل حادثه پلاسکو پوشش نسبتا کامل ...

ياشين جون كجا بودي😍😍😍من ديروز تاپيك زدم كسي نيومد😢

دوستان فعلا در این مناطق، محل جمع آوری کمک هماهنگ کردیم: 

دو مرکز در تهرانپارس

یکی در صادقیه

یکی امیر آباد

و یکی هم پرند

شماره تماس برای هماهنگی ارائه خواهد شد.

برای کمکهای نقدی، همه را به حساب خانم بهتاش فعلا واریز کنیم که اعلام شده و مورد تایید هستند. حساب ایشون اختصاصی برای فعالیتهای خیریه هست و صرفا یک حساب شخصی نیست. 

دوستان، برای هماهنگی مراکز تحویل کمکهای غیرنقدی، با شماره های درج شده تماس بگیرید:

شماره یک تهرانپارس:   09198172380

شماره دو تهرانپارس

صادقیه: 09192349674

یکی امیر آباد

و یکی هم پرند

بقیه شماره ها اضافه میشه 

کاربران عزیز احساس شما کاملا قابل درک هست. متاسفانه عده ای سودجو در این آشفته بازار شماره حسابهای جعلی در شبکه های اجتماعی پخش کردند که باعث از بین رفتن حس اعتماد مردم شده. این تاپیک و شماره حسابی که در پست اول ذکر شده کاملا مورد تایید و اعتماد سایت هست. 

چه از طریق این تاپیک و چه از طریق هر منبع معتبر دیگه ای که بهش مطمئن هستید میتونید کمک کنید. هدف ما فقط و فقط رساندن صحیح کمکهای مردم به دست مردم زلزله زده  هست. 

لطفا شماره کارت هم بدین  ماها که تهران نیستیم هم بتونیم کمک کنیم

دوست عزیز  من شماره کارت نماینده انجمن داروساز هارو میتونم بهت بدم صد در صد قابل اعتماده

صبح میشه این شب، باز میشه این در