2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
سلام بعد از واريز  پول به حساب  خانم بهتاش بايد رسيدش را عكسشو براتون بفرستيم ؟؟؟؟!

بله لطفا. چون باید مشخص بشه از طرف چه کاربری بوده

ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکوکاران عزیز لطفا کمک‌ها تون به شکل متمرکز انجام بدید. در همین تاپیک هم شماره کارت خانم بهتاش رو گذاشتیم آدرس های معتبر هم برای ارسال اقلام همینجا گذاشتیم. پس لطفا از همین راه‌ها کمک‌ها تون رو ارسال کنید تا ببینیم چقدر کم و کسر داریم. رابطین عزیز  لیست خریدی که تهیه می کنند و کالاها رو در همین تاپیک اعلام می کنند

دوستان، برای هماهنگی مراکز تحویل کمکهای غیرنقدی، با شماره های درج شده تماس بگیرید:

مرکز شماره یک تهرانپارس، میدان استخر- بین 131 و 133 کوچه 222 شرقی:   09198172380

شماره دو تهرانپارس

مرکز صادقیه: 09192349674

مرکز امیر آباد (ساعت اداری)، تهران، خیابان جلال آل احمد، نرسیده به پل گیشا (ضلع شمال شرقی زیر پل گیشا)، خیابان پروانه، کوچه چهارم، پلاک 9: تلفن: 43067

و یکی هم پرند

شیوا جون یه دنیا ممنون، خدا خیرت بده ایشالا من تا قبل از ظهر وسیله هارو تحویل تیپاکس میدم

گویا تیپاکس تحویل نمیده 

پرس و جو کن حسابی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
گویا تیپاکس تحویل نمیده  پرس و جو کن حسابی

اره متاسفانه

الان پرسیدم میگن که خودشون باید بیان تحویل بگیرین و به ازای هر 3 کیلو حدود 20 هزار تومان هزینه میگیرن

ماه گل هستی مامان و بابا : اتریسا خانم
تیپاکس میده به بسیج؟ دو دلم کردی شیوا😕

نمیدن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ایشالا خداوند از همتون قبول کنه،  بخدا من دوروزه همش حالم بده تو فکرشون هستم، بااینکه زلزله شهر ماهم رو لرزوند ولی خسارتی بهمون نزد ولی هم وطنان و هم زبان هایمان در شرایط سختی قرار گرفتن، خداجون کمکشون کن 

خداجون همه مریضارو شفا بده،

سلام خداخیرتون بده.

داروهای مسکن.سرماخوردگی.عفونت.شیرخشک.شیشه شیر.

اب.نان.خرما.بیسکویت خشک.کنسرو

خوراک هیچی ندارن

==> این پیامو یکی از دوستانم که سرپله فرستاده؛خالی ازلطف نیست مقایسه لیست اقلام

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

من یه عالمه لباس گرم و پتوی نوزادی و لباس گرم زنانه و مردانه از خودم و شوهرم جمع کردم. چون لباس های خوب و روبه نو هست دلم میخواد یه جوری مطمئن به دستشون برسه. اصفهان هستم دوست دارم از طریق نی نی سایت بهشون برسه که دلم قرص باشه میشه راهنمایی کنید که چطوری بفرستم؟

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗