2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
نه شخصی میبریم خودمون ما هم کلی شیرخشک و پوشک و نواربهداشتی گرفتیم فردا میره ان شالله شیشه شیر هم ...

آره خدا خیرت بده شخصا بده

شماره حسابتو بگو 40 میریزم دوتا شیرخشک بگیر

قلبم درد گرفت به خدا

دختر خودم 5ماهشه

صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خانم خرم روز ادرس و شماره نیروگاه برق بیستون رو دادم  اونجا قبول کردن که کمکهارو دریافت و ا ...

امکانش هست ماهم کمک هامون با تیپاکس بفرستیم اونجا؟

ماه گل هستی مامان و بابا : اتریسا خانم
قلبم درد گرفت شماره حسابتو میدی؟؟؟؟؟ پول بریزم شیرخشک بخری

بهم اطمینان داری؟😀

منتظر شوهرمم که بیاد از محل کارش و بریم خرید

نمیدونم

کسی تاییدم میکنه؟

خودم از چند تا بچه های سایت پول گرفتم

فقط واقعا نمیدونم چی بخرم

پولمون زیاد نیست

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
امکانش هست ماهم کمک هامون با تیپاکس بفرستیم اونجا؟

اجازه بده بپرسم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شيوا شيشه هم بخرم؟ پوشك چه سايزي؟

پوشک نمیدونم

میخوای همه سایزی بخر

شیشه ما چند تا گرفتیم

شما هم چند تا بگیر

دستت درد نکنه

بهم اطمینان داری؟😀 منتظر شوهرمم که بیاد از محل کارش و بریم خرید نمیدونم کسی تاییدم میکنه؟ ...

تو سایت کم و بیش دیدمت

به خدا دستم داره میلرزه

همش دختر 5ماهه خودم جلو چشممه

صلوات
بله گفتن مشکلی نداره میتونی برای اقای نوبهار بفرستی به نیروگاه بیستون شوهرمه تحویل میده به بسیج ...

شيوا جون ادرس دقيق ميزاري که ما هم کالاهاي غير نقديمون رو با تباکس بفرستيم براتون 

کرمانشاه ، کیلومتر ۲۵ جاده همدان ، شرکت مدیریت تولید برق بیستون... روش بنویسید: کمک های ا ...

مرسی❤

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
کرمانشاه ، کیلومتر ۲۵ جاده همدان ، شرکت مدیریت تولید برق بیستون... روش بنویسید: کمک های ا ...

شیوا جون یه دنیا ممنون، خدا خیرت بده ایشالا

من تا قبل از ظهر وسیله هارو تحویل تیپاکس میدم

ماه گل هستی مامان و بابا : اتریسا خانم
بهم اطمینان داری؟😀 منتظر شوهرمم که بیاد از محل کارش و بریم خرید نمیدونم کسی تاییدم میکنه؟ ...

شیوا جون واقعا کار بزرگی میکنی من اگه میدونستم به تو بیشتر اطمینان داشتم پولو برات بفرستم ولی فرستادم جمعیت چون حساب ارزی داشت راحت تر بود برام

شما نزدیک تر هم هستید با اطمینان تر میتونید برسونید اقلام رو به دست مردم💜💜💜

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
خدا لعنت کنه دولتو  آخه نوزاد چه میفهمه گشنگی یعنی چی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

درخواست دوستی دادم

شیرخشک ۲۰ تومنه؟ نان ۱؟