2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
بدبین نیستم عزیزم اگه تی وی ببینی متوجه میشی خیلیا دارن به بهانه کمک کردن به مردم شماره حساب خودشونو ...

دقیقا به همین دلیل نی نی سایت ورود کرده و من و خانم تهرانی به نمایندگی از نی نی سایت، با فرزانه جان و مامان یلدا و گروه های دیگه متصل شدیم تا هم کمکها تجمیع بشه و هم قابل اعتماد باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم صادقیه دارن اقلام رو تحویل میگیرن.

میشه آدرس بدید. از طرف نی نی سایته؟

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا

دوستان عزیزی که تهران نیستند، جمع آوری کمکهای غیرنقدی شما برای ما قدری سخته، چون اینجا هم بسیار مشغول جمع آوری و خرید هستیم. به علاوه، کمک خوبه که در حداقل زمان انجام بشه. اگر کمکهای غیرنقدیتون، کمکی هست که ما هم امکان خریدش را داریم، مثل آب و خرما و نوار بهداشتی و شیرخشک و مانند آن، میتونید نقدی کمک کنید و بگید مد نظر داشتید که چی خریداری بشه تا ما به نمایندگی از شما خرید کنیم. اگر پتو و لباس گرم و مانند آن هست، ما در شهرهای کمی فعلا نماینده فعال برای جمع آوری داریم و شرمنده تون میشیم 

بدبین نیستم عزیزم اگه تی وی ببینی متوجه میشی خیلیا دارن به بهانه کمک کردن به مردم شماره حساب خودشونو ...

عزیزم یعنی شما شبکه خبرو بیشتر قبول داری؟  این بنیاد خیریه چندسال پیش تو همین سایت پا گرفت.  تا الان هم خیلی کمک کردن،  به بچه های کار و زنان سرپرست خانواده.  

من خودم دیر اعتماد میکنم اما به ترنم مهر 100% اعتماد دارم چون در جریان کارهاشون هستم.  متاسفانه به بنیادهای دیگه مخصوصا اونهایی که از طرف صدا و سیما و ارگان های دیگه معرفی میشن اعتماد ندارم. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بله با خودشون تماس بگیرید. نماینده ما هستند.

پس شماره تماس بدید.

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا
خب باشه آقای خاوری ولی شما چی فرزانه خانم 

سابقه کاری بنده کاملا مشخصه. کار ما از همین نی نی سایت شروع شد و بیش از ده سال هست که مشغول فعالیت هستیم .

گزارشات کار و تصاویر کاملا توضیح دهنده نوع کار ما هست. به هر حال این تصمیم شماست که اعتماد کنید یا نه. هرکسی نظری داره و برای خودش قابل احترام.

ضمنا مقایسه بنده با آقای خاوری کاملا اشتباه هست. مقایسه زمانی درسته که دو نفر در جایگاه مساوی باشند.

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

دوستان، برای هماهنگی مراکز تحویل کمکهای غیرنقدی، با شماره های درج شده تماس بگیرید:

مرکز شماره یک تهرانپارس، میدان استخر- بین 131 و 133 کوچه 222 شرقی:   09198172380

شماره دو تهرانپارس

مرکز صادقیه: 09192349674

مرکز امیر آباد (ساعت اداری)، تهران، خیابان جلال آل احمد، نرسیده به پل گیشا (ضلع شمال شرقی زیر پل گیشا)، خیابان پروانه، کوچه چهارم، پلاک 9: تلفن: 43067

و یکی هم پرند

دوستان عزیزم

خانم فرزانه با تائید سایت دارند این کمک ها رو جمع آوری میکنند و کاملا امین و قابل اعتماد هستند. اقلام جمع آوری شده قراره تحویل مردم داده بشه نه هیچ ارگانی. جای هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت. اما تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید

دوستان عزیزم خانم فرزانه با تائید سایت دارند این کمک ها رو جمع آوری میکنند و کاملا امین و قابل اعتم ...

خانم تهرانی به من زنگ نزدید

منتظرم😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

لیست اقلام غیرنقدی برای کمک به مناطق زلزله زده:

چادر برای اسکان

پتو، لحاف، پتوی نوزاد و ملافه

لباس گرم، از لباس نوزاد گرفته تا کودک و بزرگسال

لباس زیر (به خصوص برای خانم ها)

پاپوش، جوراب، کفش، دمپایی

اقلام بهداشتی: نوار بهداشتی، پوشک بچه، پوشک بزرگسال، زیرانداز، دستمال مرطوب، دستمال کاغذی

غذاهای کنسروی- حتما تاریخ مصرف داشته باشد

آب معدنی- باز نشده باشد

شیر خشک نوزاد- شیشه شیر- غذای کودک- پستونک

خوراکی های ماندگار: بیسکوییت، شکلات، آجیل، نان خشک و ...

خوراکی هایی مثل پنیر، شیر مدت دار

مواد شوینده: مایع دستشویی، صابون، مایع لباسشویی

اسپری ضدعفونی کننده دست

ظرف های یکبار مصرف

دوستا عزیز آقای علی دایی هم شماره حساب دادن و گفتن خودشون شخصا میرن کرمانشاه برای ارسال کمکهای غیر ن ...

دوستم آقای دایی واسه دریافت کمک های غیرنقدی از شهرستانها هم هماهنگی کردن؟ یا فقط تهران؟ شما اطلاع دارین؟

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم»