2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
خانوما من اهوازم تو اهواز کمکا غیر نقدیمو ب کی بدم اخه ک مطمین باشه؟؟

تنها راهش ارسال کالاها با تیپاکس به کرمانشاه هست. متاسفانه در اهواز رابط نداریم.

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
من دوستام پول ریختن حسابم یک ساعت دیگه میرم خرید منتظرم پولها جمع شه شوهر خواهرم شخصا داره میره ب ...

سلام عزیزم شکر خدا که سالمی ان شالله تمام عزیزانت هم در صحت و سلامت باشن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها راهش ارسال کالاها با تیپاکس به کرمانشاه هست. متاسفانه در اهواز رابط نداریم.

این روش مطمینه بخدا نمیدونم ب کجا بدم من اقلام مورد نیاز کودکا و نوزادارو سعی کردم تهیه کنم

فقط ارامش ندارم...😭 

میشه لطف کنید ادرس فرد معتبر مشهد رو بدید ما کمک ها نقدی و ۵یر نقدی رو به اقا کوهی دادیم میخوام عروسک و شیشه و یکم وسایل بهداشتی بگیرم اقا کوهی دیروز رفتن سمت کرمانشاه الان میخوایم به فرد معتبر شما کمک ها رو بدیم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ندیااااااااا شبکه خبر رو ببین شماره حساب داده به اونا واریز کن اینا همه کلاهبرداریع متاسفم واسه بعضی ...

شما دیگه خیلی بدبینی

شما دیگه خیلی بدبینی

بدبین نیستم عزیزم اگه تی وی ببینی متوجه میشی خیلیا دارن به بهانه کمک کردن به مردم شماره حساب خودشونو میدن تی وی گفت کلاهبرداریه فقط به 9999999این شماره حساب واریز بشه

میشه لطف کنید ادرس فرد معتبر مشهد رو بدید ما کمک ها نقدی و ۵یر نقدی رو به اقا کوهی دادیم میخوام عروس ...

لطفا به شماره 09192349674 پیام بدید شماره رو اونجا بهتون تقدیم کنم

بدبین نیستم عزیزم اگه تی وی ببینی متوجه میشی خیلیا دارن به بهانه کمک کردن به مردم شماره حساب خودشونو ...

عزیزم مدیریت سایت داره شماره حساب تایید میکنه این نشون میده شماره حساب تصمینی و معتبر من شک ندارم کمکها به دست مردم میرسه اتفاقا این شماره ها معتبر تر از شماره دولت میدونیم هزینه ها صرف مردم خودمون میشه نه مقربان

لطفا به شماره 09192349674 پیام بدید شماره رو اونجا بهتون تقدیم کنم

ممنون عزیزم

بدبین نیستم عزیزم اگه تی وی ببینی متوجه میشی خیلیا دارن به بهانه کمک کردن به مردم شماره حساب خودشونو ...

اگر اخبار رو پیگیر  باشین همین اختلاس ها و دزدی ها رو همه موارد می بینید که افراد موجه و قابل قبول بودند. یکیش همین آقای خاوری. یا اینکه حدااقل در مسکن مهر هم دزدی ها رو متوجه می شید