2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم چرا نشه  حتی به اندازه یک شیشه آب معدنی و چند تا کنسرو هم و هر چی که در توان د ...

خب عزیزم چطور به دستتون برسونم؟

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

شیر خشک ماکارونی و برنج و نوار بهداشتی و خشکبار و مرکبات و کنسرو و گروه خونی o منفی خیلی نیاز دارن

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بله عزیزم چرا نشه  حتی به اندازه یک شیشه آب معدنی و چند تا کنسرو هم و هر چی که در توان د ...

من یه نظر دارم لطفا برای ارسال کمک هاتون روی بسته های شیر خشک و پوشک بچه و چیزایی که میشه با ماژیک ذکر کنید برای کمک به زلزله زدگان ٬من کرمانم زمانی که زلزله بم اتفاق افتاد شایع شده بود بعضیا کمک ها رو با وانت میبردن برا فروش نمی دونمتا چه حد صحیحه ولی احتیاط شرط عقله.....

......

دوستان من یه نذری رو بیست و هشتم صفر دارم میتونم هزینه اشو بفرستم واسه هموطنامون اشکال نداره

نه عزيزم هيچ اشكالي نداره

من قبلا يه نذري داشتم كه غذا بود ولي شرايط انجامشى نداشتم

شرعش كردم گفتم هزينه شو ميتونم بدم كه گفتن اره مشكلي نداره

الان توي اين شرايط هيچ كس به اندازه زلزله زده ها محتاج نيست

قبول باشه انشاالله

نه عزيزم هيچ اشكالي نداره من قبلا يه نذري داشتم كه غذا بود ولي شرايط انجامشى نداشتم شرعش كردم گفتم ...

ممنون گلم پس حتما میفرستم،،،قصد داشتم یه مبلغی کمک کنم گفتم اگر مشکلی نداره هزینه نذر رو هم بذارم روش و بفرستم،،ممنون از راهنماییت

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....