2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عالی

شیوا جان ایرادی نداره من به مامان اینا ادرسی که شما گذاشتین رو بدم تا با تیپاکس براتون وسیله بفرستن؟چون ترجیح میدم زود برسه دست مردم😞

راستی تیپاکس خارج شهر میاره؟چون ادرس ظاهرا داخل شهر نیست

امید رهایی نیست وقتی همه دیواریم🎑
شیوا جان ایرادی نداره من به مامان اینا ادرسی که شما گذاشتین رو بدم تا با تیپاکس براتون وسیله بفرستن؟ ...

عزیزم چه شهری هستید؟ ترجیحا قرار شده که تمام کمکها از یک طرف جمع بشه و ارسال بشه. داریم سعی میکنیم کمکها رو به شکل منسجم ارسال کنیم و یک مشکل دیگه ای که وجود داره، مشکل پخش کالاها هست . دوستان ما دارند سعی میکنند راهی رو پیدا کنند که خودشون به شخصه کالاها رو دست مردم برسونن

عزیزم چه شهری هستید؟ ترجیحا قرار شده که تمام کمکها از یک طرف جمع بشه و ارسال بشه. داریم سعی میکنیم ک ...

خانم تهرانی به بعضی روستاها نرسیده ازگله و ثلاث باباجانی و روستاهای یارسان اگه مینونید به اونها برسونید فقط سرپل نیست 

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
خانم تهرانی به بعضی روستاها نرسیده ازگله و ثلاث باباجانی و روستاهای یارسان اگه مینونید به اونها برسو ...

بله در جریان هستیم. دقیقا همین کار رو می خوایم انجام بدیم. امیدوارم در سریعترین زمان ممکن این کمک ها انجام بشه

لیست واریزی های دوستان نی نی سایتی:

1- کینک 250 تومن

2-نازلی 50 تومن

3- پریا 120 تومن

4- پرستش 250 تومن

5- ماری 100 تومن

6- شمیم 70 تومن

7- مانیلسا 100 تومن

اگر کسی واریزی داشته و الان در لیست اعلام نشده لطفا و حتما بفرمایید.

چون شماره حسابی که اعلام شده برای افراد مددجوی دیگه و امور خیر دیگه هم واریزی داره

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

یکی از برنامه های بنده کمک رسانی مستمر و طولانی مدت هست. یعنی این روال ادامه داشته باشه تا اینکه افرادی که دچار آسیب شدن و مشکل براشون پیش اومده بتونن به زندگی عادی و یا حداقل برگردن

عزیزم چه شهری هستید؟ ترجیحا قرار شده که تمام کمکها از یک طرف جمع بشه و ارسال بشه. داریم سعی میکنیم ک ...

پدر مادرم تهران هستن ،سمت شمال،ادرس نزدیک بهشون رو اگر لطف کنید بگید،تا بگم براتون بفرستن😊

امید رهایی نیست وقتی همه دیواریم🎑

اعلام شد که برخی از مصدومین زلزله به بیمارستان امام خمینی تهران منتقل شدن و همراهانی دارن که درهمراه سرای جواد الائمه که دقیقا پشت بیمارستان هست سکنی دارند.

گروه ما گاهی اوقات برای این همراه سرا مواد  غذایی می رسوند. 

اما با توجه به این اعلام این امر واجب شد و اگر دوستان مایل هستند خیرات و یا نذری پخش کنن می تونن به این واحد برسونن

پدر مادرم تهران هستن ،سمت شمال،ادرس نزدیک بهشون رو اگر لطف کنید بگید،تا بگم براتون بفرستن😊

ما در فلکه اول صادقیه هستیم. اگر امکان ارسال دارند بفرمایید. اگر نه با خانم تهرانی هماهنگ بفرمایید

توضیحات تکمیلی اینکه این همراه سرا در روزهای عادی 110 نفر رو پذیرا هستند.

از آمار الان خبر ندارم. ممکنه بخاطر مصدومین زلزله تعداد بیشتر باشه

باز هم اگر اطلاعات تکمیلی نیاز دارید باهاشون تماس بگیرید