2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روزی دوبار میاد خونم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 104 پست

مادر ش شوهرت دیونه چیزیه مگه بیکاره هر روز می اد خونت ،چطور تحمل می کتی ،من تحمل مامان خودمم ندارم 😟 بذار هر روز برو خونه مامانت دیگه نیاد یا در رو باز نکن  چه بی ملاحظه وپرو  ما مادرشوهر هر وقت دعوتش کتیم می اد خونمون ،بگو می رم باشگاه ،می رم خونه فامیل چه حوصله ایی داری یا تو برو خونش چرا ا اون بیاد 🥶😱اگه درست نشد طلاق رو بهت پیشنهاد می دم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم یکی تاپیک قبلیم و گزارش بزنه تا پاک شه 🙏

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
2805
راه حل همه رو خوندم ولی کسی این راه حل و پیشنهاد نداد خودم میگمهر روز صبح که بیدار میشی تو برو خونشو ...

اسی   نمیخواد   ریخت  اونو ببینه

راه  حل ات   خییییلی   عالی بود 

چرا  ما به  فکرمون نرسید   

اسی نمیخواد ریخت اونو ببینهراه حل ات خییییلی عالی بود چرا ما به فکرمون نرسید

😂😂 مگه اینکه قلم پای مادرشوهرشو بشکنه نتونه راه بره 

چی بگم دیگه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم وضع مالی مادرشوهرت چطورع اخه موقع شام وناهارکه همسرت هست اونم میاد

حتی یه قاشقم غذا نمیخوره فقط میخواد خونمون باش حتی اگه با میوه و چایی هم بخوام پذیرایی کنم لب به چیزی نمیزنه آخر سرم بچه همه رو میزنه میریزه

حتی یه قاشقم غذا نمیخوره فقط میخواد خونمون باش حتی اگه با میوه و چایی هم بخوام پذیرایی کنم لب به چیز ...

گنا داره حوصلش سر میره

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
توروخدا از این راه کار ها ندین، زندگیش خراب میشه با این راه کارهای ضایعی که شماها بهش میدین!!!! این ...

خب مادر شوهره داره زیاده روی میکنه کاملا مشهود !

اسی هم هرچی فکرشو بکنی امتحان کرده 

شوهرشه غریبه که نیست بهش نگه!

2810