2777
2789
عنوان

لیست خرید میخوام بنویسم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 24 پست
نیستن خونه اصلا بابام ک شبا میخواد واسه خواب فقط مامانمم هیچی ننیخوره خودشو با میوه سیر میکنه من بدب ...

اها

پس خودت آشپزی کن زیاد وقت گیر نیس

خرما و شیره و ارده هم بگیر بخور 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
مغز بگیر واسه این جور مواقع در کنارش هم حالا مثلا کیک و اینا بین درس خوندن

عزیزم انقدر فست فود خوردم شما فک کن ۶۳ کیلو بودم الان ۷۶ کیلو ام😑😑😑

واقعا احساس میکنم بدنم کار نمیکنه دیگ مغزم درد میکنههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انقدر فست فود خوردم شما فک کن ۶۳ کیلو بودم الان ۷۶ کیلو ام😑😑😑واقعا احساس میکنم بدنم کار نمی ...

گلم درس میخونی بیشتر گرسنت میشه

در کنارش ورزش کن اگه میتونی 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
گلم درس میخونی بیشتر گرسنت میشهدر کنارش ورزش کن اگه میتونی

حمومم دیر ب دیر میرم چه برسه ورزش مشاورم مجبورم کرده ۱۲ ساعت بخونم رسنا با تایم استراحت ۱۵ ساعتی تو روز علاف درسم 

هم تو غذام موندم تا ب ورزشم برسه 😔

نیستن خونه اصلا بابام ک شبا میخواد واسه خواب فقط مامانمم هیچی ننیخوره خودشو با میوه سیر میکنه من بدب ...

کباب کوبیده خوب پیدا کن، گاهی سفارش بده.

تخم مرغ رو به صورتهای مختلف درست کن

نخود فرنگی بگیر با برنج و نمک و روغن کته درست کن. ساده است، ولی مقوی هم هست.

دور سوسیس و کالباس و کنسرو و غذای سرخ کردنی ولو کوکو رو خط بکش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حمومم دیر ب دیر میرم چه برسه ورزش مشاورم مجبورم کرده ۱۲ ساعت بخونم رسنا با تایم استراحت ۱۵ ساعتی تو ...

پس عزیزم غذا از بیرون سفارش بده 

قورمه سبزی و کباب و جوجه و ماهی اینجور غذاها رو سفارش بده

فست فود خوب نیس

کباب کوبیده خوب پیدا کن، گاهی سفارش بده.تخم مرغ رو به صورتهای مختلف درست کننخود فرنگی بگیر با برنج و ...

اره اکثرا از بیرون میگیرم ولی واقعا داره گرون برام در میاد هر وعده ۱۰۰رخورده ای صرف نمیکنه 

خودم باید دست ب کار بشم

پس عزیزم غذا از بیرون سفارش بده قورمه سبزی و کباب و جوجه و ماهی اینجور غذاها رو سفارش بدهفست فود خوب ...

تا امروزم از بیرون سقارش میدادم اما میخوام ی چند بار خودم درست کنم ی چندبار از بیرون 

از بیرون بخام هر وعده بگیدم خیلی گرون در میاد گدچه تا امروز همش از بیرون سفارش میدادم اما دلمو هم زده دیگ

تا امروزم از بیرون سقارش میدادم اما میخوام ی چند بار خودم درست کنم ی چندبار از بیرون از بیرون بخام ه ...

سالاد الویه درست کن یکی دو روز میتونی ازش بخوری