2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست
سنش خیلی کمههه خیلییییییخودت چندی

۱۷

تو‌شهر ما رسم جوریم که همین حدودا زن میبرن

این خوبه ک ما فامیلامون شنوهراشون همه ۲۰ ٫۱۹٫۲۱

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ ب من میگف حس میکردم قراره ازم سو استفاده بشهازهمین الان مهریه تعیین کرده

خب قصدش جدی هستش ذیگه

ب نظر شما جدی هست یا ن

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

اولاش که میخوندم با لبخند بود راستش

هی میگفتم چ خووب پسر مهربونیه

ولی حقیقتا تهش لبخندم ماسید 

حس میکنم همه چی رو برید و دوخت خودش 

خیلیییی ام درگیر حاشیه ش کرد

اصن لازم نبود انقد توضیح

و یه جورایی حس میکنم با کلمات محبت آمیز 

میخواس کاور کنه حرفا و شرایط زندگی خودشو🥲

ولی مشخصه که دوست داره

انشالله خوشبخت باشین💜

صبح میشه این شب 🌠
2805

بش بگو بقول تو ما ک قرار نیس طلاق بگیریم و...

قراره خوب و خوش در کتار هم زندگی کنیم پس چرا اینقد استرس مهریه رو داری

۵ روزه اشنا شدین تصمیم گرفته ازدواج کنین؟

راستش زیاد نظرم مثبت نیس خیلی توضیح داده انگار میخواد یه جورایی نظرتو جلب کنه فعلا باهم باشید

اگر میخوای باشی بگو بیان خواستگاری خانواده ها هم در جریان باشن.

کجا اشنا شدین؟

میخوادت و تمام

همشم اسرار داره با مادرم صحبت کن مادرم دوس داره باهات آشنا شه🥲🥲

باباش همش باهاش لجه

میگه پول دارم ک الان بیام ولی یکم صبر کن آشنا شبم حداقل 

و اینکه میگه باید بسوزی و بسازی 🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اولاش که میخوندم با لبخند بود راستشهی میگفتم چ خووب پسر مهربونیهولی حقیقتا تهش لبخندم ماسید حس میکنم ...

اره خانوادش اذیتش میکنن ماشین خریده باباش ۱۰ تومن داده الان میگه نه ماشین برای منه در صورتی که پولشو این آقا داده 

حس خوبی ندادخصوصا در مورد مهریه

اون رو درست می‌کنم بعدا 

2810