2777
2789
عنوان

افسردگی نوجوان پسر

245 بازدید | 34 پست

سلام دوستان پسر من متولد 88 هست و افسردگی داره . دیگه خیلی زندگی براش سخت شده همزمان هم روان درمانی شروع کردم هم از روانپزشک مشاوره گرفتم 

داروی فلوکستین داده. 

کسی تجربه استفاده دارو ضد افسردگی در نوجوان داره؟

دارو نزار استفاده کنه واسه این سن خوب نیست بعد معتادش میشه

پیش چند نفر ببر محدود به یه مشاور نشو چون ممکنه یکی اشتباه کنه

دلیل افسردگی؟

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

نهههه

ببین نوروفیدبک رو امتحان کن یه روش خیلی خوبه بدون عوارض جانبی من خواهرم انجام داد عالیه فقط مرکز خوب باید بری 

تاثیرش هم طولانی مدته فقط بعد چند ماه دوباره رفت چند جلسه زد دیگه کلا نرفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوجوونای الان اکثرا تو فاز افسردگین،دوست دارن جوری رفتار کنن انگار هیچی مهم نیس و خیلی مشکلات دارن.اول چند تا دکتر ببر مطمئن شو واقعا افسردگی داره یا داره اداشو درمیاره.فلوکسیتین داروی کم عوارضیه تا جاییکه من میدونم.صرفا اشتهاشو شاید کم کنه

نههههببین نوروفیدبک رو امتحان کن یه روش خیلی خوبه بدون عوارض جانبی من خواهرم انجام داد عالیه فقط مرک ...

چه عالی اتفاقا یک مرکز خوب می شناسم ولی می ترسم بیشتر جنبه تجاری داشته باشه. خواهر شما در چه سنی و برای درمان چه موردی استفاده کردند؟

کمکش کنید هدف زندگی رو پیدا کنه .ویتامیناشم ببرید چک کنید

6 ماه یکبار تحت نظر دکتر غدد کودک و نوجوان آزمایش می ده و روال ویتامین و مکمل بر اساس تجویز دکتر داره ممنونم

اگه میخواستی دارو ندی برا چی بردی دکتر پس دکتر بهتر تشخیص میده دارو رو بده بهش وگرنه بدتر میشه

من درباره ندادن دارو حرفی نزدم . صرفا می خوام از تجربه دوستان استفاده کنم

من درباره ندادن دارو حرفی نزدم . صرفا می خوام از تجربه دوستان استفاده کنم

💗 ببخشید تند رفتم 😬

من خودم نوجوان بودم از فلوکستین استفاده کردم البته برای اضطراب تجویز شد اگه درست یادم باشه بعد دارومو عوض کردم

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
💗 ببخشید تند رفتم 😬من خودم نوجوان بودم از فلوکستین استفاده کردم البته برای اضطراب تجویز شد اگه درس ...

ممنون که تجربه ت را گفتی ، چرا عوض کردن ؟ اثربخشی کافی نداشت ؟

2810