2777
2789
عنوان

دختر بد غذای من کممممک تمنا میکنم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست

اول اینکه حرف بقیه اصلأ اصلأ برات مهم نباشه و کلا به کتف چپت بگیر اگرم ازت چیزی پرسیدن و فضولی کردن کلا بی ربط جواب بده و یه جواب دیگه بده مثلا هوا چقدر امروز خوبه تا ادامه پیدا نکنه این قضیه و تموم بشه 

برای غذا هم ببین چی دوست داره مثلاً دختر من بد غذا بود موز و ماکارونی دوست داشت و میخورد منم این دو تا رو به انواع مختلف درست میکردم بهش میدادم مثلا پوره موز ، پنکیک موز ، شیر موز ، اسپاگتی ، پاستا

بیشتر هم بزار خودش غذا بخوره و با غذاش بازی کنه تا علاقه پیدا کنه من زیر دخترم یه روفرشی پهن میکردم و غذاش رو میدادم دستش نصفش رو میخورد و نصفش رو باهاش بازی میکرد و میرخت اینجوری غذا خوردنش بهتر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نمیخوره آخه با روزی یک وعده بچه رشد میکنه؟ اصلا طلب غذا نمیکنه

خیلی میوفتی دنبالش واسه غذا حتی مشاورهام میگن انقد نیوفتید دنبالش غذا بزارید دهنش ی روز گشنه بمونه نازشو نکشی نون خشکم میخوره

2805

تو بازی که بدو بدو میکنه  دوتا ظرف غذا بزار مثل سیب زمینی  ابپز شده رو نمک و روغن بزن به صورت گوله های کوچولو که راحت بشه برداشت بزاربشقاب یا سیب زمینی سرخ شده   یکی برای خودت یکی هم بچه هم بازی کنه هم یه دونه بزاره دهنش خودت هم انجام بده بگو وای من که گرسنه م صبر کن بخورم انرژی بگیرم بعد بگو تو چی تو انرژیت کم نشد اگه گفت نه بگو وای من که گرسنمه بزار بخورم بعد سومین بار بگو نبابا توهم شکمت صداش دراومد بیا بیا یدونه بخور  اینجوری تشویقش کن🤪

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

واقعا بچه بد غذا بزرگترین عذاب هست وقتی وزن نگیره هر ننه قمری هم ببینه بگه وای چه لاغر شده ریزه

واای خیلی سخته منم اعصابم ضعیف شده نمی‌دونم چه مرگه هر کی میگه لاغرها ضعیفه به هم میریزم باید برم گریه کنم

منتظر اتفاقای خوب... 
گفتی زبر و زرنگ یاد دخترم افتادم دخترمنم ۲و نیم هست تقریبا هم وزن دخترتوزنش بنظرم خوبه سخت نگیر هرچق ...

وای بخدا که بجز نیم ساعتی که ظهر می‌خوابه آروم قرار ندارن همش بدو بدو می‌کنه می رقصه بازی می‌کنه از درو دیوار بالا می‌ره و هزار ماشالا هر کلمه ای که می‌شنوه رو تکرار می‌کنه فقططط غذا نمیخوره😐😐😐

منتظر اتفاقای خوب... 
باشه عزیزم اینم امتحان میکنم

ان شاءالله که جواب بده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین غیراز همون غذا هیچی دیگه بهش نده باید حدقل ۱۱ بار همونو براش بیاری و بهش بگو وقتی گرسنه ات شد ت ...

باشه عزیزم همه پیشنهاد هاتونو امتحان میکنم نتیجه رو میگم

منتظر اتفاقای خوب... 
خیلی میوفتی دنبالش واسه غذا حتی مشاورهام میگن انقد نیوفتید دنبالش غذا بزارید دهنش ی روز گشنه بمونه ن ...

آهوم خیر سرم همش به مشاوره ها گوش میدم ولی امروز دعواش کردم خیلی زیاده روی کردم به درد مادر شدنم نمی‌خورم بیچاره بچم

منتظر اتفاقای خوب... 
2810