2777
2789

دوستان من خیلی دوست دارم به یکی ازین دو تا کشور مهاجرت کنم بعد دیدم تنها روشش تحصیلیه😅

حالا هم هیچ اطلاعاتی ندارم اگه کسی چیزی میدونه بیاد بهم کمک کنه که اگه خواستم بگیرم باید چیکار کنم؟ ممکنه یا همش خیالاته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ببین من خودم احتمالا مهاجرت میکنم آیلتس یا تافل داری؟ چه رشته ای؟ بگو میتونم کمکت کنمآمریکا خیلی سخت ...

من یکیو دیدم از کانادا رفت امریکا ولی امریکا شنیدم لامصب خیلی خوبه

رشته ام متاسفانه انسانیه ولی دارم واسه زبان میخونم باید زبانمو چیکارش کنم؟ 

من یکیو دیدم از کانادا رفت امریکا ولی امریکا شنیدم لامصب خیلی خوبهرشته ام متاسفانه انسانیه ولی دارم ...

درمورد آمریکا اگه الان دبیرستانی و رشتت انسانیه سعی کن روانشناسی چیزی بیاری و بخونی. یا حداقل اگه حقوق میتونی کارشناسیتو که گرفتی برای کارشناسی ارشد بتونی اپلای کنی آمریکا حقوق بین الملل بخونی 

زبانت باید خیلی خوب باشه حداقل آیلتس 6.5 یا خیلی بیشتر باید داشته باشی

هرچقدر مقاله و توصیه نامه داشته باشی به نفعته 

شرکت کردن تو المپیاد هم یه امتیازه حتی من شنیدم به نفرات برتر المپیاد دعوت نامه میفرستن بیان اونجا درس بخونن 

الان یازدهمم بورسیه اگه تونستم یجوری جور میکنم واسه دانشگاه میخوام بدونم روشش چیه

ببین باید خیلی مخ باشی برای مهاجرت کردن یکیو دیدی خیلی مخ بوده ولی تهش نتونست بره مدرسه دولتی میری؟