2777
2789
عنوان

از عجایب دانشگاه آزاد همینو بگم که

435 بازدید | 20 پست

تو محوطه دانشگاه صندلی و نیمکت واسه نشستن نداریم ولی! 

ولی علاوه بر سلف دوتا کافه رستوران و یک شعبه جان اسنک داریم، واسه ناهار 4 جای مختلف میتونیم انتخاب کنیم بریم  

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانی مانی

آهنگش پلی شد😂

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
میخوان مجبور شین پول خرج کنین

همین دیگه

پس فکرکردین نگران تغذیه مون هستن😅

یه دانشگاه میرفتم آزاد نگم براتون انقد بلانسبت تو سرویسا مچ میگرفتن علاوه بر بستن تمام سرویس بهداشتیا سلف و بوفه رو تعطیل کردن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خدارو شکر سلف دارید ما سلف نداریم اما کافی شاپ داریم

چرا خداروشکر عزیزم؟ خوردن چمن دانشگاه دیگه خداروشکر نداره

همون پولو 20 تومن میذاریم میریم رستوران هیچکس جز خوابگاهیا سلف نمیره

یه دانشگاه میرفتم آزاد نگم براتون انقد بلانسبت تو سرویسا مچ میگرفتن علاوه بر بستن تمام سرویس بهداشتی ...

خواهشا کم چرت و پرت از تراوشات ذهنیتون پراکنده کنید

چی میگید خدایی؟ اصلا چنین چیزی نیست تو دانشگاه آزاد اینو دیگه نچسبونید زشته واقعا 

همینا رو هم که گفتی ما نداریم😕💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛