2777
2789

علائم داره یعنی خوده فرد متوجه میشه من حس سنگینی دارم تو واژنم دکتر رفتم ولی نگقت افتادگی رحم داری باید سنو بدم؟  نمیدونم چیکار کنم میترسم اره افتادگی رحم گرفته باشم  و اینکه چجوریه یکی که تجربه داره میکه لطفا 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنه جان انقدر زود علائمش و نشون نمیده تو سنای بالاتر مثلا خدایی نکرده اتفاق میفته الان بخاطر زایمانت ...

پس این سنگینی چیه به دکتر گفتم چیزی نگفت🤐

نکنه افتادگی گرفته باشم😭

@ماما_مامان @لاوین_هستم

عزمزم با توجه ب فشار های وارد شده 

این علائم تا چند هفته یا چندماه طبیعی هست

نگران نباش 

تورم هم باعث سنگینی میشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

عزمزم با توجه ب فشار های وارد شده این علائم تا چند هفته یا چندماه طبیعی هستنگران نباش تورم هم باعث س ...

وای خیالم یکم راحت شد🥺

وای خیالم یکم راحت شد🥺

اره گلم. نگران نباش

اگ درد اینا داشتی برو دکتر

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خب بهش گفتم سنگینه واژنم معاینه کرد چیزی نگفت که

رفتی رو تخت ژنیکو؟؟؟

بعد تو همون وضعیتی که اسمیر میگیرن.پزشک دو تا لبها رو با دست میگیره و بهت میگه زور بزن.

اونجا مشخص میشه شما افتادکی داری یا نه

عزمزم با توجه ب فشار های وارد شده این علائم تا چند هفته یا چندماه طبیعی هستنگران نباش تورم هم باعث س ...

خط اخرتو الان خوندم سکتم داد که😐😐😐

رفتی رو تخت ژنیکو؟؟؟بعد تو همون وضعیتی که اسمیر میگیرن.پزشک دو تا لبها رو با دست میگیره و بهت میگه ز ...

نگفت زور بزن  فقط  با یچیزی معاینه کرد همین 

خط اخرتو الان خوندم سکتم داد که😐😐😐

عزیززززم تورم ینی ورم 

چی خوندیش؟؟؟😂😂🫡🫡