2777
2789
عنوان

تازگی مهمونی دادید هزینه اش چند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 188 پست
واقعاً حق میگین همیشه موقع مهمونیا از صبح زود درگیر کیک و دسر و سالاد و سینی مزه بودم شبم چهرم حتی ...

خب خداروشکر خودتون ب این نتیجه رسیدین الهی همیش خوش باشین عزیزم❤️🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاً حق میگین همیشه موقع مهمونیا از صبح زود درگیر کیک و دسر و سالاد و سینی مزه بودم شبم چهرم حتی ...

همه کارها رو دوش زن خونه اس بعد هم باید سرحال باشه برای میزبانی ، واقعا اصلا به خود آدم خوش نمیگذره همش مشغول کار کردنی

شیرینی خشک ۲۲۰؟بفرما حالا من شبرینی پختم اونم نون خامه ای دیشب عکس گذاشتم سایت یکی اومده میگ ۴۰تومن ...

تر بود از یه قنادی بسیاررررر منصف

ولی خشکِ مجلسی هم بسیار تنده قیمتاش

تو هنرشو داری.ولش کن از حسادت گفته.شایدم بی خبره. نمیدونه قیمتا روزانه میره بالا😇 نه سالیانه🤭

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
۲.۵ میشه حداقلهمه چی خیلی گرونه دوتا مرغ ۵۰۰ میشه۳ کیلو برنج ۲۱۰ ۲۲۰ میشهمیوه و تره بار هم روی ۸۰۰ ۹ ...

دوتا مرغ برای هشت نفر هست 

ایشون فقط ده تا مهمون داره خودشون هم هستن 

خیلی کم میشه 

من برا ۸نفر فسنجون تدارک دیدم و مخلفاتش برنج و اینام داشتم ۱۷۰۰آب خورد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
همه کارها رو دوش زن خونه اس بعد هم باید سرحال باشه برای میزبانی ، واقعا اصلا به خود آدم خوش نمیگذره ...

آره دقیقاً معمولا خانوم ها وقتی میزبانن هیچی از مهمونی متوجه نمیشن اینقدر که درگیر برو بیای مهمونین

۱۰ تا مهمون اگه برنج داشته باشی با دو میلیون میتونی جمعش کنی دو تا مرغ بسته که نزدیک ۵۰۰ میشه ۱۵۰۰ ه ...

آره خیلی نجومی میگن 

آدم قرار نی خودشو بکشه که ساده بگیرید 

مرغ بشه 500 برنجم که داره نداشت یه گونی برنج من عنبر رو میگم 700 گونی نخواست کیلویی بخره کمتر میشه

میوه و سالاد و ماست و سس و ماهو هم بشه 800 

نهایت 2500 بشه که نمیشه چون مهمون یه گونی برنج که گفتم رو که نمیخوره 

اما استرس هم دارم ، پشت سرم حرف نزنند

نظر شخصیم اینه که اون کسی که پشت سرم برای دو نوع غذا و ریخت و پاش اضافی حرف بزنه همون بهتر باهاش کات شم حالا باز اگه دست پخت و میزبانی من ایراد داشته باشه و کسی بهم به خودم بگه رو اصلاح میکنم که خداروشکر اینجوری پیش نیومده تا حالا