2777
2789
عنوان

پسرم همه جارو جیشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عادت ندادم خودش هر روز یه چیز جدید اختراع می کنه می خواد اونجوری باشهخیلی شبا بد می خوابهمن یه سر ...

گرماییه ،لباس یکسره خیلی خوبه من الان پسرم هشت سالشه موقع خواب یکسره میپوشه اینجوری پتو هم پس بزنه بازم دل و کمرش گرم میمونه

پس فردا ده سالش هم شد میخواد لخت شه بخوابه نباید هر چی خواست بشه که ،شاید یه شب مجبور شدی خونه کسی بخوابید نمیشه که همه جا رو جیشی کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دو سه شب تحمل کن بزار غلط بزنه ولی بدون شلوار نخابه بعدم زیرانداز بزرگ پهن کن زیرش من دخترم چهار سالشه ولی روتختش زیرانداز پلاستیکی پهن کردم جیش نمیکنه مگر بعد ماهی یا دوماهی اگه اخر شب شربتی بستنی چیزی بخوره خودشو خیس میکنه ولی زیراندازه همیشه هست

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مگه بچه هرچی خواست ما باید انجام بدیم کاش از اول نمیذاشتی الان بخوای مقابله کنی لجبازی می‌کنه

من خیلی مقاومت می کردم

شبا اصلا خواب ندارم،چون همش بالا سرشم که شلوار پاش کنم،اونم همش نق می زنه و غلت

دیشب اصلا نذاشت بخوابم،تا صبح با چسم بسته هی نق زد و غلتید ،الان خودش خوابیده من خواب نمی رم

۱۵ ماهشههنوز درست راه نیفتاده،در حد چند قدم مستقل میره

دختر من اخرای دوسالگی دیگه از پوشک خوشش نمیومد دیگه میبردم دستشویی سرپا میگرفتم جیش میکرد حتی شبا غلط میزد سریع میبردم دستشویی جیش میکرد میخابید برا همین تقریبا.یکسال و هشت ماه اینا از پوشک گرفتمش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

شب قبل خواب ببرش‌دسشویی کنه اخرشب بهش اب زیاد و مایعات نده ش..ورت اموزش هم حتما پاش کن

ولی من متوجه‌نشدم چرا خانما میگن حتما شلوارشو بپوشون پسرا بزرگم میشن مرد میشن هم همیشه با ش...و...ر....ت یا شلوارک میگردن

آخر شب براش پوشک می بندم

بعد دو ساعت ابنقدر غلت میزنه،می فهمم الاناست که تو پوشکش جیش کنه

اگه پوشکش هم خیس باشه نمی خوابه

می خوام پوشک رو عوض کنم و جدید ببندم

دیگه نمی ذاره

تا صدای پوشک میاد ،یا دست به پاش می گیرم،سریع خودشو دمر می کنه

2810