2777
2789

من سری قبل ۲۰روز بود پریودیم خوب شده بود باز پریود شدم باز ۱۰ روز بود خوب شده بودم بازم یهو پریود شدم😐رفتم دکتر گفت ۲۱ دونه قرص ال دی بخور روزی یکی قطعش کن منم خوردم تا ۲۱ روز رو و بعد قطعش کردم ۳روز بعدش اندازه یه گردی خون دیدم قطع شد باز فرداش یکم دیدم قطع شد دیشب دمنوش خوردم در حدی افت فشار افت قند درس کردم گفتم میمیرم یهو باز یکم خون اومد قطع شد

اینقد عصبیم فقط گریه میکردم این چند روز دست خودمم نیست😭😭😭خدا لعنت کنه پریودیو چیکار کنم از درد گفتن ورزش کن امروزم کلی ورزش کردم هیچ تاثیری نداشت هیچی

اگه تا ۲ ۳ روز دیگه نیومد باز قرص میخورم کلا نیاد به جهنم

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شرایط منو داری اول از همه اروم باش سونو و ازمایش هورمونی دادی؟؟؟من دادم و گفت هورمونات بالاس

هرماه این نبودم این سری اینطوریم😐دیونم کرده دوس دارم چاقو بکنم تو شکم خودم😐 یسال پیش سونو دادم گفت کیست نداری تنبلی نداری ضخامت دیواره رحمتم خوبه ازمایش هورمون مردونه دادم گفت خوبه

نمیدونم چه مرگمه هفتی دیگه میرم سونو اگه خوب شده باشم

💍♥️

هرماه این نبودم این سری اینطوریم😐دیونم کرده دوس دارم چاقو بکنم تو شکم خودم😐 یسال پیش سونو دادم گفت ...

منم تازه اینجور شدم میدونم سخته ن ببین ا سال پیش گذشت الان باید ازمایش هورمونی و سونو حتما تو پریودی بدی

2810