2777
2789
عنوان

پرستیژ پزشکی خیلی بیشتر از دارو هست❓️❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 92 پست
درسته ولی واقعا دیگه دلم نمی خواد داروساز باشم درآینده:)نمی دونم چطوری خودمو راضی کنمممنونم ازتون با ...

میدونی موقعیت فعلی تو آرزوی خیلیاست... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میش بگی شما همه مباحثو خوندی؟؟؟؟بعد وقتی که به بودجه ازمونا نمیرسیدی چطوری میرسوندی خودتو؟؟؟

راستش من اصلا نمی رسیدم به بودجه چون من از بهمن جدی شروع کردم و همه مباحث و جمع کردم و پشت کنکوری بودم

یه سری مباحث مث هندسه و حرکت و اسید و باز و محلول و درست کار نکردم اشتباهم همین بود وگرنه الان دارو نبودم...

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
مرسی واقعا ازت ممنونمخب راستش خودمم دیگه دلم به دارو نیس بنظرتون ارزشش و نداره یه بار دیگه شانسم و ا ...

مگه میتونی انصراف ندی و دوباره کنکور بدی؟!

اگه دانشگاهت دولتیه فکر نمی‌کنم بتونی حالا بازم راجع بهش بیشتر تحقیق کن....

من پزشکم و میخوام برای تخصص بخونم

ولی خودم همش فکر می‌کردم کاش دارو یا دندون یا حتی فیزیوتراپی می‌خوندم...که هم درامدشون بالاتره و هم درس خوندنشون کمتره

شما پزشکی بیاری نمی‌تونی gp بمونی و حتمااا باید بری تخصص

عملا کل عمرتو داری درس میخونی ولی باز می‌بینی جایی و نگرفتی...بعد استرس و مسئولیتی که داری خیلی خیلی بیشتر از اون رشته هاست و برای خانما که نمی‌تونن بیخیال باشن واقعا اذیت کننده هست

برا بیزینس هم باید از حالا سعی کنی هوش اجتماعیتو بالا ببری...تو همون رشته خودت به استادات و اینا نزدیک بشی و خیلی دقت کنی ببینی اونا که تو کارشون موفق شدن چطورن و اینا

تو رشته خودم بعضی هستن اخلاق خییلیی خوبی دارن با این که سواد آنچنانی هم ندارن ولی مردم خوششون میاد و میرن پیشش

یا یکی هست شاید رفتار درست حسابی نداشته باشه ولی چون از اول سرمایه داشته کلی تبلیغات و پرستیژ و اینا به هم زده...

حالا رشته شمارو نمیدونم چطوریه ولی کلا هر رشته‌ای رفتی سعی کن کارت خوب باشه و با استادات مچ بشی...بعدا تو کار پیدا کردن و اینا خیلی خیلی برات مفیده...یا میری کلینیک و داروخونه خودشون..یا جایی معرفیت می‌کنن

یه چند سالم اینطوری کار کنی بعد میتونی با وام و پس انداز و اینا خودت داروخونه بزنی ایشالا

حالام که شنیدم به جز داروسازا به کسی اجازه داروخونه زدن نمیدن امیدوارم درست باشه خبرش

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
مگه میتونی انصراف ندی و دوباره کنکور بدی؟!اگه دانشگاهت دولتیه فکر نمی‌کنم بتونی حالا بازم راجع بهش ب ...

مرسی عزیزم واقعا لطف کردی

بله احتمالا بتونم آخه پارسال اینجوری بود که میشد امسال و نمی دونم

منم داشتم فک می کردم برم پزشکی و بعدش تخصص بگیرم که شما میگین اونم خیلی دردسر داره واقعا موندم چی کار کنم

شما که شرایطتون خیلی خوبه دیگه مشکلتون چیه

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
مرسی عزیزم واقعا لطف کردیبله احتمالا بتونم آخه پارسال اینجوری بود که میشد امسال و نمی دونممنم داشتم ...

ببین حالا هر رشته‌ای که میخوای بری حتماااا برو با چند نفر از اون رشته صحبت کن

و فانتزی طور هم فکر نکن خواهشا و واقع بین باش

همونطور که خودتونم می‌بینین ظرفیت پذیرش پزشکی و امسال خییلییی زیاد کردن شنیدم شده ۱۳ هزارتا...

والا اون سال که ما بودیم با تعهدی و همه چی ۳ هزارتا کل کشور به زور می‌گرفت و وضعیت آموزش و حقوق و همه چیمون اینه

خدا آینده رو به خیر بگذرونه

برای تخصص هم چند برابر کنکور باید بخونی تا بتونی یه رشته خوب قبول بشی..

که البته افزایش ظرفیت و دارن تو تخصص هم میارن متاسفانه 😑

ببین هرچی ظرفیت بیشتر میشه دیگه علم و سواد نیست که انتخاب میشع چیزی که درامد و معروفیت شمارو مشخص می‌کنه میزان سرمایه و پارتیه که شما داشته باشی یا نه!!

یه نگاه به وضعیت مهندسا بندازین...

یه مدتی مهندسا ابهت خیلی زیادی داشتن و واقعا هم دانشگاه محل تحصیلشون تو کار گرفتنشون بسیار تاثیر داشت...

حالا چی شده؟؟ انقدر افزایش ظرفیت و پیام نور و آزاد و فلان و فالان

که من الان یکی از آشناهامون دکترای شریف داره ولی مغازه گل سرفروشی زده!!!

تا داروسازی اشباع نشده به نظرم بخونش و رو کارت تمرکز کن تا موفق بشی توش...

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
راستش من اصلا نمی رسیدم به بودجه چون من از بهمن جدی شروع کردم و همه مباحث و جمع کردم و پشت کنکوری بو ...

سال قبلش چند هزار شدی؟پایت خوب بود؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بستگی به علاقه ات داره.برادرزاده من دارومیخواست امسال پزشکی قبول شدنمیخوادبره

پزشکی که قبولیش از دارو سخت تره وقتی پزشکی اورده حتما دارو هم میتونست بیاره

میخواین انگیزه بدین اوکی ولی یچیز معقول بگین😂

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
پزشکی که قبولیش از دارو سخت تره وقتی پزشکی اورده حتما دارو هم میتونست بیارهمیخواین انگیزه بدین اوکی ...

کی گفته قبولی پزشکی سخت تر از داروعه

اتفاقا خیلی هم معقول گفت

ظرفیت دارو از پزشکی خیلی خیلی کمتره 

منطقی هم نگاه کنی به همین نتیجه میرسی.  تعداد داروخونه ها قطعا خیلی کمتر از مطب و بیماسرتان و درمانگاه پزشکاس

2810