مگه میتونی انصراف ندی و دوباره کنکور بدی؟!
اگه دانشگاهت دولتیه فکر نمیکنم بتونی حالا بازم راجع بهش بیشتر تحقیق کن....
من پزشکم و میخوام برای تخصص بخونم
ولی خودم همش فکر میکردم کاش دارو یا دندون یا حتی فیزیوتراپی میخوندم...که هم درامدشون بالاتره و هم درس خوندنشون کمتره
شما پزشکی بیاری نمیتونی gp بمونی و حتمااا باید بری تخصص
عملا کل عمرتو داری درس میخونی ولی باز میبینی جایی و نگرفتی...بعد استرس و مسئولیتی که داری خیلی خیلی بیشتر از اون رشته هاست و برای خانما که نمیتونن بیخیال باشن واقعا اذیت کننده هست
برا بیزینس هم باید از حالا سعی کنی هوش اجتماعیتو بالا ببری...تو همون رشته خودت به استادات و اینا نزدیک بشی و خیلی دقت کنی ببینی اونا که تو کارشون موفق شدن چطورن و اینا
تو رشته خودم بعضی هستن اخلاق خییلیی خوبی دارن با این که سواد آنچنانی هم ندارن ولی مردم خوششون میاد و میرن پیشش
یا یکی هست شاید رفتار درست حسابی نداشته باشه ولی چون از اول سرمایه داشته کلی تبلیغات و پرستیژ و اینا به هم زده...
حالا رشته شمارو نمیدونم چطوریه ولی کلا هر رشتهای رفتی سعی کن کارت خوب باشه و با استادات مچ بشی...بعدا تو کار پیدا کردن و اینا خیلی خیلی برات مفیده...یا میری کلینیک و داروخونه خودشون..یا جایی معرفیت میکنن
یه چند سالم اینطوری کار کنی بعد میتونی با وام و پس انداز و اینا خودت داروخونه بزنی ایشالا
حالام که شنیدم به جز داروسازا به کسی اجازه داروخونه زدن نمیدن امیدوارم درست باشه خبرش