2777
2789

فحش ندادم 

من ۱۸سالمه و مامانم ۴۵ امشب خیلی ازش گله کردم و تحقیرش مردم اون سر من خیلی بدبختی کشیده با پدر معتادم که ولمون کرده ساخت و با خون دل بزرگم کرد خدارشکر الان بابام پاک شده و شغل خوبی داره ولی به مامانم اصلا محبت نمیکنه 

مامانم یه بدی ای درحقم کرده بود ملی به روش اوردم و خارش کردم خودش ام دونست که مقصر بود و هیچی نگفت

آخر شب اون اتاق بود زنگ زد بهم صبح ساعت چند بیدارت کنم و باهم آشتی کردیم

میدونم که درست میشه مثل سری های قبلی که دعوا کردیم اما عذاب وجدان دارم

یه اعتراف بکنم من اصلا کمش نمیدم خیلی حرف گوش نکن ام و اونم سر همین فحش میده نفرین می‌کنه در اخر جفتمون پشیمون میشیم من از کارم و اون از حرفایی که میزنه:)

قول دادم به خودم دیگه اذیت اش نکنم به حرفاش گوش کنم یه قول دیگه ام دادم حقوقم و گرفتم براش یچیزی بخرم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

توروخدا بی احترامی نکن خدایی نکرده زبونم لال یه روز نباشه خودتو نمیبخشی.مثل من

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا بی احترامی نکن خدایی نکرده زبونم لال یه روز نباشه خودتو نمیبخشی.مثل من

اونم همینو گفت ولی زودی پشیمون شدم میخام از دلش دربیارم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
دمت گرم ..دختر خوب ..انشالله همیشه به اشتی .

قربونت بشم عزیزم 

رو اخلاق ت کارکن بهترین جبرانه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

افرین دختر قشنگ همین کارو کن

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

اکثرمون دل مامانامون رو شکوندیم ولی به خدا خودشون به اندازه کافی خسته ان حسابشو کنی هیچچچچی ندیدن همش کار حرف با اعصاب خراب و بد هنی باباهامون با بی پولی هاشون آزار و اذیت های مادر شوهر خواهر شوهر و ... ساختن کنارش باش هرچی نداشته و ندیده از این به بعد ببینه هرچی خودت کمبود داشتی سعی کن فراموش کنی فقط تو اینطوری نبودی . سنت بره بالا خیلی خیلی پشیمون میشی خم به ابروش بیاد میخوای دنیا نباشه ولی اون باشه 

به این فکر کن اون چقدر به خاطر تو اذیت شده و خدای نکرده اگه نباشه میخای چیکار کنی برو ببوسش و از دلش در بیار چون واقعا حیفه یک ثانیه با ناراحتی بخوابه و اذیت بشه