2777
2789

هررجاااا میرم همههه مریضن

ماسکم نمیزنن توام بزنی فک میکنن خودت مریضی 

این مدت هرجا رفتم همه اکثرا صداها گرفته و مریض

چرا تمومی ندارن این مریضیاا خودمون کم گرفتاری داریم

بنظرتون واسی پیشگیری چ میشه کرد

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

ماسک بزن دست آلوده به صورتت نزن تمیز باشبه خودت هم برس ویتامین مصرف کن

ماسکم بزنم انقد همه مریضن که فایده نداره

چ ویتامینی؟

قرص جوشان مولتی ویتامین خوبه.

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشعورن که ماسک نمیزنن

مامانم ازون مریصیا گرفته که سرفه هاش خوب نمیشه اون وقت اومد داد به بچه هام.من که دوتا بچه کوچیک دارم. گرفتارم کرده بچم هیچی نمیخوره چند روزه ضعف اعصاب گرفتم. یچیزیم بهشون بگی برمیخوره بهشون. شعورم بخدا خوب چیزیه غریبه اشنا نداره

بیشعورن که ماسک نمیزننمامانم ازون مریصیا گرفته که سرفه هاش خوب نمیشه اون وقت اومد داد به بچه هام.من ...

دقیقا ذره ای شعور و مراعات ندارن

خودشون درگیرن مارو هم درگیر میکنن

تذکرم بدی بهشون برمیخوره

ماسکم بزنم انقد همه مریضن که فایده ندارهچ ویتامینی؟قرص جوشان مولتی ویتامین خوبه.

ویتامین C، ویتامین D، ویتامین A، ویتامین E و ویتامین B۶ 

همه ی این ویتامین ها هم توی میوه و مرکبات پیدا میشه 

میوه زیاد مصرف کن