2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181911 بازدید | 1355 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میشه عزیزم.

اکثر بچه هایی که سرطان خون میگیرن درمان میشن.بعضی از دکترها اصلا به سرطان قبولش ندارن و میگن یه اختلال و بی نظمی در سلولهای خونی هست.

برای گل پسرت حمدالشفا میخونم.

انشاالله بیا و از روند درمانش مطلعمون کن و خبر سلامتیش رو بهمون بده🙏🙏

یه مامان قوی باش لطفا و چکمه های آهنیت رو پات کن.

پلاکت پایین گلبول سفید بالا قرمز پایین مونوسیت بالا

باز هم آزمایش دیگه ای براش نوشته دکتر؟

آخه بعضی وقتا ممکنه بخاطر ویروس و این چیزا بهم بریزه گلبولهاشون.

چندسال پیش دخترم اسهال استفراغ گرفت تو بیمارستان دکتر گفت باید آز خون بده خیلی جواب آزمایشش بد دراومد یادمه پنجشنبه بود جون دادم تا شنبه شد و بردم پیش دکتر خودش و دکترش گفت بخاطر ویروسه دوهفته بعدش دوباره آزمایش گرفتن ازش همه چیزش نرمال شده بود.

یه موقع میبینی برای پسر شما هم همین باشه

انشالله خداوند شفاش بده زودتر خوب بشه

لطفا دعا کنید بچم سقط نشه بچه اولمه

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

دختر منم سرطان دلشت از نوع  تومور مغزی  که عصب بینایی رو درگیر کرده بود دکترا میگفتن بیناییشو کامل از دست میده و بینایی بر نمیگرده 

ولی من نا امید نشدم و سپردم به خدا 

چند سال تحت درمان بود خدا رو شکر روزهای سخت گذشت الان دخترم مثل قبل میبینه حتی از درسهاشم عقب نموند الان کلاس هشتمه 😍

شما هم بسپار بخدا جواب میگیری تو بیمارستان اینقدر بچه هارو دیدم که خوب شدن و شفا گرفتن ان شاءالله بچه ی شما هم شفا میگیره مطمعن باش 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
باز هم آزمایش دیگه ای براش نوشته دکتر؟آخه بعضی وقتا ممکنه بخاطر ویروس و این چیزا بهم بریزه گلبولهاشو ...

دکتر ها برای تشخیص سرطان خون به ازمایش خون اکتفا نمی کنن فقط مشکوک میشن برای نتیجه ی نهایی و شروع درمان حتما از مغز استخوان یا نخاع نمونه میگیرن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دکتر ها برای تشخیص سرطان خون به ازمایش خون اکتفا نمی کنن فقط مشکوک میشن برای نتیجه ی نهایی و شروع در ...

آره بعد از پست گذاشتنم خوندم که بچه شون بیمارستان بستریه.الهی خدا شفاشو بده.

اکثرا خوب میشن ولی به قول استارتر پروسه ی درمانش آزاردهنده ست.

خدا بهشون توان بده🙏🙏

عزیزم به خود خدا توکل کن برای پسر کوچولوت دعا میکنم خثد خدا ارحم الراحمینه شفاش میده

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
آره بعد از پست گذاشتنم خوندم که بچه شون بیمارستان بستریه.الهی خدا شفاشو بده.اکثرا خوب میشن ولی به قو ...

خدارو شکر درمان داره یکم بستری ها ش طولانیه ولی خب وقتی شروع میشه خدا به ادم صبرشم میده 

من وقتی روزهای اول دخترمو میبردم بستری انگار ذره ذره جون میدادم ولی باورتون نمیشه خدا یه صبر و آرامشی به ادم میده باورت نمیشه ما روزهایی که میرفتیم بستری انگار میرفتیم مهمونی لباس های قشنگ و نو میپوشیدیم فلش پر میکردیم فیلم و کارتون کلی هم خوردنی می بردیم 

خدارو شکر درمان داره یکم بستری ها ش طولانیه ولی خب وقتی شروع میشه خدا به ادم صبرشم میده من وقتی روزه ...

عزیزم.

دختر شما چند ساله ش بود الان چند سالشه؟

امیدوارم همیشه سالم  و تندرست باشه.🥰😘

خوبه شما که تجربه داشتین به استارتر درخواست دوستی بدین و در کنارش باشید چون این خودش  یه قوت قلبه

نع ولی هزجا باشه میام هزینش مهم نیست

از دکتر پسرت نامه بگیر معرفیت کنه بیمارستان محک تهران 

مخصوص کوکان سرطانیه دختر من ۳ سال اونجا تحت درمان بود 

از نظر تامین دارو بهترین بیمارستانه هرجای ایران دارو پیدانکنی اونجا دارو داره که مختص بیمارهای بستری خودشون هست همه چی هم رایگانه دوماه هم بستری بشی کلا رایگانه خوبیش اینه اتاق ها خصوصیه خودت و بچت راحتین 

ولی اگه می خوای بهترین دکتر رو بهت معرفی کنم دکتر حمیدیه فوق تخصص خون هستن که بیمارستان طبی کودکان تهران هستن