جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...
عزیزم میدونم بخدا درکت میکنم با تمام وجودم سخته همه اینا که گفتی انگار سونامی اومده تو زندگیت ولی تو باید قوی باشی این امتحان الهی هست مطمئنم پسرت خوب میشه سربلندی از این امتحان
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اصلا قابل باور نیست برام، اصلا، بچه ی عزیزگرامی من، بچه ی خوشگل من ، پسز قشنگممممم اخه چرا باید این ...
نگو 😭😭😭دلم خون بود بدتر شدم ، نترس خدا کمکت کنه
این مریضی تو نی نی ها زودتر درمان میشه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دختر اشناهای ما ۴سالش بود فهمیدن سرطان خوب داره طفلک پدر مادرش فقط دویدن که خوب بشه . الان ۸ سالشه خوب شده دیگه فک کنم یه ساله درمانش قطع کردن فقط چکاپ دوره ای میبرن