2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182454 بازدید | 1362 پست

الان دو روزی میشه این تاپیک هست ولی حقیقتا جرات اومدن توش رو نداشتم  الان اومدم و اشکام بند نمیاد .استاتر خداوند متعال برای پسرت معجزه سلامتی بفرسته. الاهی هیچ مادری با بچش امتحان نشه.بچه ندارم ولی قشنگ حالتو درک میکنم .😭

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا . بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا .بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده .ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده .جنگ فقر و تحریم ستم این جهان پلشته.کی میدونه غیر خودمون چی به ما گذاشته؟!هیچکی توی تاریخ قده ما خون دل نخورده واسه یه ذره زندگی این همه نمرده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزيزم برادر شوهر من ١٠ سال پيش شايدم بيشتر متوجه شد سرطان خون داره 

هنوزم سالم و سرحال و بعد اىن قضيه ٢ مرتبه هم پدر شد  

پسر شما تازه تمام سلول هاش جوان  خيلي خيلي زود بهبود پيدا ميكنه من تا همين لحظه زندگيم هر چيزي از امام رضا خواستم بهم نه نگفته دعاي امسالم شفاي پسر گل شماست❤️

لطفا درخواست دوستي نديد 🙏🏻  

عزیزم از امام حسین و امام رضا و امام جواد می‌خوام پسرتون رو شفا بده🙂🙏 

یه پیج تو اینستا تربت اصل کربلا داره بعد بگو پیجشو بزارم تا بفرسته برات تربت خودش رایگان هزینه ارسال با شماست

عزیز دلم منم مثل خودت مادرم و از حال دلت باخبرم چی میگی وقتی جگر گوشه ات مریض میشه ولی یکی از فامیلای ما دخترشون سرطان خون داشت و الان ماشالله خانومی شده برا خودش و ازدواج کرده و کاملا خوب خوب شده انشالله پسر کوچولوی شمام لباس عافیت تنش کنه به حق حضرت فاطمه

دختر دوست ام سه سالش بود که فهمیدن سرطان خون داره. پیوند مغز استخوان شد. الان چهار ساله است و خوبه خ ...

از کجا پیوند مغز و استخوان شد ؟ از بند ناف ؟

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ممنون میشم برا منم دعا کنیدمنم مشکوک هستم به ...جواب آزمایشم دوهفته دیگه میادنمونه برداری کردم😔

امام علی رو قسم میذم به آبروی فاطمه و زینبش که جواب ازامیشتون صد در صد منفی باشه ،و خیالتون راحت بشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

عزیزم سرطان خون امار بهبودش از بقیه کنسر ها خیلی بیشتره

بخدا من خیلیییی هارو شنیدم خوب شدن

حتماااا خوب میشع عزیزم

بزرگ میشه و این روزارو اصلااا یادش نمیاد

کلی روزای خوب با هم میگذرونیدو جبران این دوره بیماریشو درمیارید❤️

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
عزیزم فهم معنای قرآن اعجاز دارهعربی هم که خونده بشه باید بعدش معنا رو بخونی

کحا نوشته همچین چیزی 

بله اکغر بخوای متن عربی رو بفهمی ترجمه فارسی کمک میکنه ولی ثواب نداره که بشینی به فارسی یه دور ترجمه بخونی عزیزم 

منبعتون‌هم بهم بگید