2777
2789

امسال کنکورمه می‌خوام تلاشم بخونم دندون و دارو اگه نشد بینایی و فیزیو بازم نشد هوشبری مثلا بخونم بعد که مدت تحصیل تموم شد برم اون رشته که دوسش دارم،این رشته هارو بخاطر شغلش بخونم رشته مورد علاقم رشته اصلیم باشه میشه یعنی🥲

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رشته ای دوست داری و هدف اصلیت چیه

ریاضی یا فیزیک محض

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

عالی

بنظرت جونی میمونه برام 🥺

چی دوست داری؟

ریاضی یا فیزیک محض فلسفه هم دوست دارم خیلی می‌خوام کار تحقیقاتی کنم رو اینا و تا دکترا ادامه بدم

ریاضی یا فیزیک محض فلسفه هم دوست دارم خیلی می‌خوام کار تحقیقاتی کنم رو اینا و تا دکترا ادامه بدم

خب همین رشته ها رو هم اگر ادامه بدی و علاقمند به پژوهش و تحقیق باشی بازار کارش برات جور میشه البته شاید نه به خوبی رشته های پزشکی 

اما خب مثلا دندون رو ۶ سال باید بخونی و سختی های خاص خودشو داره اگر آنقدر علاقت به این رشته ها زیاده چرا از اول همینا رو نمیخونی ؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خب چرا از اول نمیری این دوتارو کنار هم بخونی؟رشته اولتو فیزیک بزن دوترم میخونی بعد کهاد ریاضی برمیدا ...

نه می‌خوام تخصصی رو یکیش کار کنم اینا بازار ندارن خانوادم  نمیزارتن

خب همین رشته ها رو هم اگر ادامه بدی و علاقمند به پژوهش و تحقیق باشی بازار کارش برات جور میشه البته ش ...

نمیزارن😣

به هر حال نگران نباش کار نشد نداره چه بسا وارد این رشته ها شدی و دیدی علاقت شده 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

از این شاخه ب اون شاخه نپر.ی رشته ک علاقه داری و پول داره توش برو.فیزیک اینا نهایت معلم شی.یا استاد دانشگاه.

ولی پزشکی اینا هم پول هم پرستیژ

منم ۲ رشته باهم خوندم دو تا هندونه باهم برداشتم،هیچ کدوم ب دردم نخوردن.فقط اینهمه سال عمرم هدر رفت برای هیچ و پوچ

نه می‌خوام تخصصی رو یکیش کار کنم اینا بازار ندارن خانوادم نمیزارتن

از من برات یادگار هیچوقت بخاطر کارو پول درس نخون اشتباهه محضه

تو میتونی کمتر از یکسال یه هنری یا مهارتی یادبگیری و ازش چندین برابر پیراپزشکی پول دربیاری و نیازی نیست ۴ الی ۶ سال دانشگاهشو بری

به جز این اگه ریاضی و فیزیک کنکور رو خوب بزنی میتونی استاد کنکور یا دبیرستان بشی و از همون بدو ورود به دانشگاه تدریس کنی و پول دربیاری

برو سمت علاقت و لقمه رو دور دهنت نچرخون 

یا اگه میبینی خانواده ول کن نیستن و به هیچ وجه نمیذارن و خودتم علاقه داری

برو پیراپزشکی ولی رشته دوم رو توی دانشگاه فیزیک یا ریاضی بردار عقب نمون

مثلا هوشبری بزن دو ترم بخون فیزیک هم بردار و برای ارشد ریاضی بخون

2810