2777
2789
عنوان

همسرم با یکی از همکاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 59 پست
ن عزیزم منظورم این نیستمردا وقتی با کسی خوش و بش دارن حس جنسی بهش چیدا میکنن حتی اگه منکرش بشن اون ا ...

حالا بهش میگم میگه تو مریضی ب این پیرزنم گیر میدی زنه نهایتا ۴۳سالش باشه

جاریت با شوهرت همکاره؟

عزیزم اصلا ما توی یک شهر  نیستیم

اون معلم روستاست (ناظم روستا )

همسرم دبیر ریاضی شهر تهران

ولی تا ما میریم شهرستان بچه هاش را میزنه زیر بغلش و میاد خونه ی مادرشوهرم دیگه می چسبه به شوهرم ور  ور   ور   ور  

از مشکلات معلم ها میگه

جلوی من 

روش به همسرم

بعد به عنوان ناراضی بودن میگه آره خیلی کمه حکمم را زدن اینقدر

هدفش چیه که من بشنوم و اون بگه آره من حقوق کارمندی  دارم

و به شوهرم القا کنه خانم ات کارمند نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تو به همکاری آقا نزدیک بشی گرم بگیری واکنش شوهرت چیه ؟

ی قهرو دعوا و حرف نزدن و جواب ندادن و بعدم بگه تلافی میکنم با فلان خانم گرم میگیرم کلا از نظرش هر کاری خودش بکنه خوبه ایرادی نداره

ی قهرو دعوا و حرف نزدن و جواب ندادن و بعدم بگه تلافی میکنم با فلان خانم گرم میگیرم کلا از نظرش هر کا ...

عجباااااا، پس خودش موردی نداره ولی تو محدودیت داری ، توام یه پیرمرد ۴۵ ساله پیدا کن باهاش درد دل کن بعد اگه حرفی زد بگو جای پدرم مگه مریضی

عزیزم اصلا ما توی یک شهر نیستیماون معلم روستاست (ناظم روستا )همسرم دبیر ریاضی شهر تهرانولی تا ما می ...

من خودم شاغلم ولی جدیدا چیه مدشده خانمهای شاغل خیلی بابت شاغل بودنشون فخر میفروشن!!!البته خانمهایی بااخلاق های خاص!!! 

ن چیزی بینشون نیس مطمنم از این حجم راحتیش با ی زن اعصابم خورد میشه

اگه مثلا با زنهای فامیلشون هم راحت باشه شما ناراحت میشی؟ مثلا دختردایی، دخترعمو، دختر عمه.

من خودم با بعضی از خانمهای فامیل مثلا دخترعمه ام راحتم. اگه فرضا احساسی باشه خود اون آقا نباید ارتباط رو ادامه بده. وقتی ارتباط داره و مشکلی هم ایجاد نشده، شما حساسیتت زیاده.

اگه مثلا با زنهای فامیلشون هم راحت باشه شما ناراحت میشی؟ مثلا دختردایی، دخترعمو، دختر عمه.من خودم با ...

هزاربار بهش گفتم رسمی باش با همکارا کار خودشو میکنه ب زن میگه تو ب جای شما بهش میگه فلان کارو کردی؟؟؟ب جای انجام دادید.۱۵ساله البته باهم همیننن