2777
2789

میخام عکسی چاپ کنم برای تزئین بردو...

تقریبا باید اندازه عکسش چقد باشه که قشنگ بشه؟؟

میشه چندتاعکس روی آچهار چاپ کنی بعد برش بدی هرعکسو؟؟؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرسایزی میتونی چاپ کنی فرقی نداره متناسب با ابعادش میری قلب سفارش میدی

نه عزیزم اندازه عکسم چقد تنظیم کنم میخام چاپ کنم بزنم توبرد

که خوب بشه واندازه بزرگ نباشه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2805
برای تزئین چی چی؟ من متوجه نشدم

برای تزئین بُرد مدرسه

میخام چندتاعکس ومطالب بزاریم

بردتون چقدره مطالبتون چبه مثل روزنامه دیواری میخواهید درست کنید؟

اندازه برد ونمی دونم دقیق والا

تزئینش کنیم مطلب وعکس و...بچسبونیم

اندازه برد ونمی دونم دقیق والاتزئینش کنیم مطلب وعکس و...بچسبونیم

میتونی اندازه این مدل چاپ فوری ها بزنید جالب و فانتزی 

روی یک برگه a4هم چندتا در میاد بصرفه تره

ابعادشم با کادر دورش ۱۰/۷ × ۸/۹