2777
2789
عنوان

من با دوستام رفتم کافه یه مشکلی پیش اومد کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست
خب باید به یه نفر توی گروه بگی. بگو منکه استفاده نکردم. نکه دوسندارم بخاطر شرایط مالی واقعا سخته واس ...

من با اینا تازه ارتباط گرفتم و تو پیوی خودش بگم بهتر نیست ؟

تو گروه دوستانه یکی پیشنهاد کرد بریم کافه و یکی دیگه هم مادر خرج شد و همه پولشون رو دادن جز من و برا ...

بگو عزیزم لژف میکنی بگی هزینه مثلا هات داگی ک من سفارش دادم چقد شد برات بزنم 

همین و اگه ادامه داد جوابشو بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بهم یه جمله بندی بگی که بهش بگم الان همه پول دادن جز من منم واقعا نمیتونم

من خودم رک میگم.

نمیدونم صمیمیتتون در چه حده

بگو فلانی جان من ی مدتی هست دستم خالیه فعلا،بخاطر همین ی مدل سفارشه غذا دادم تا هزینم زیاد نشه،واز سفارشات شما هم چیزی نخوردم تا مدیونتون نشم.من میتونم هزینه غذایی ک خوردم رو بحسابت بریزم واقعا واسم مقدور نیست.امیدوارم درک کنی عزیزم.

بعدشم فقط هزینه غذاتو بریز.

بنطرت سهم خودت چقد شد؟

نمیدونم واقعا پیتزایی که من گفتم بیارن خیای بد مزه بود و سه تا قاچ بیشتر ازش نخوردم با سیب زمینی و خودشون قلیون و چای هم گرفتن کنارش که من فقط یه بار قلیون رو گرفتم و بدون هماهنگی با من چای سفارش دادن که همونم کردن تو پاچمون

اول بگو سهم خودت حدودا چند شد؟

نمیدونم واقعا پیتزایی که من گفتم بیارن خیای بد مزه بود و سه تا قاچ بیشتر ازش نخوردم با سیب زمینی و خودشون قلیون و چای هم گرفتن کنارش که من فقط یه بار قلیون رو گرفتم و بدون هماهنگی با من چای سفارش دادن که همونم کردن تو پاچمون

دختر جون، اون الان دنگ همه رو گفته. باید قبل تقسیم میگفتی. الانم حب چکلر کنه اون؟

خودشون سریع بریدن و دوختن منم وسطشون خیلی معذب بودم چون فکر کنم تنها کسی که پول نداشت من بودم ....:)

اره ولی قلیون فقط یه بار برداشتم که ببینم چه جوریه اونم حسابه ؟

ببین من واقعا نمیدونم ک بین دوستات صمیمیت در چ حده

ولی بنطر من حدودا سهم خودت نزدیک به سصید هس. 

خودتو واسه صد تومن کوچیک نکن. 

دفه دیگه اگه خاستی بری پرو باش بگو من دنگ نمیدم سهم خودمو میدم

تمام

ببین من واقعا نمیدونم ک بین دوستات صمیمیت در چ حدهولی بنطر من حدودا سهم خودت نزدیک به سصید هس. خودتو ...

۶ نفر بودیم دنگ من کمتر میشه 

پیتزا ۳۵۰ بود 

چای ۵۰ بود 

سیب‌زمینی ۱۷۰ بود 

قلیون ۲۳۰ بود