2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب درمانش چیه؟هرچی به راهی دارهخودتو کنترل کن و سریع روحیه تو از دست نده

از لحاظ روحیه داغونم امونجا میخواستم گریه کنم دکتره خیلی مهربون بود میگفت ما روزانه کلی بچه اینجوری داریم

فردا براش نوبت گرفتم گفت ببر دکتر ببینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍

خب چرا اینقدر بهم ریختی؟ یعنی ربطی به شنواییش داره؟ یا به مریضی که با دارو درمان میشه؟

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
خب چرا اینقدر بهم ریختی؟ یعنی ربطی به شنواییش داره؟ یا به مریضی که با دارو درمان میشه؟

گفت شنواییشو انقدر درگیر نکرده ولی اگه الان نبریش دکتر به مرور وقتی بزرگ شد 

منم صبح تا دیروقت مطب شنوایی بودم دیگه نرسیدم برم

بعدازظهرم دکترش نبود مطبشم جابه جاشده هووف😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خدارو شکر درمان داره که اینو گفته، روحیه تو از دست نده، مادر باید خیلی قوی باشه، انشالله چیزی نیست

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
خب خدارو شکر درمان داره که اینو گفته، روحیه تو از دست نده، مادر باید خیلی قوی باشه، انشالله چیزی نیس ...

مرسی مهربون❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من درکت میکنم ،خودمم یه زمانی اینطوری بودم، ولی یه روزایی رو گذروندم که الان بچم هر اتفاقی براش بیفته اول به خودم نهیب میزنم که هر اتفاقی بیفته تو باید خیلی قوی باشی, باید سرپا باشی تا بچه بهت تکیه کنه

من درکت میکنم ،خودمم یه زمانی اینطوری بودم، ولی یه روزایی رو گذروندم که الان بچم هر اتفاقی براش بیفت ...

خداکنه منم بتونگ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40