2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست
پارسال رفتم مشخد برای اولین بار. چند ماه بعد بدون اینکه بخوام پیش اومد دوباره رفتم. اینکه می گم خدا ...

بعضی حاجتا هست همینجوریه

به هر دری میزنی نمیشه که نمیشه

چرا...؟ 

بعضی حاجتای دیگه تا توسل یا نذر میکنی سریع جواب میگیری... 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی حاجتا هست همینجوریهبه هر دری میزنی نمیشه که نمیشهچرا...؟ بعضی حاجتای دیگه تا توسل یا نذر میکنی ...

فکر کنم دلیلش اینه که آروم آروم یادت میده چطوری بزرگ شی، صبورتر شی، از پس احساساتت بر بیای، 

راهشو کم کم یاد بگیری... 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
ممنون🙏

اگر فکر می کنید می تونم کمک تون کنم بفرمایید. 

منم تو شرایط شما بودم به حدی که فقط با رفتن به حرم حالم بهتر شد 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
2805
بعضی حاجتا هست همینجوریهبه هر دری میزنی نمیشه که نمیشهچرا...؟ بعضی حاجتای دیگه تا توسل یا نذر میکنی ...

من مشکلم اینه که به آدمهای خیلی زیادی که پا پیش میزاشتن برای خاستگاری و آشنا شدن جواب رد دادم. و حالا احساس میکنم آهشون منو گرفته. دیگه احساس میکنم تنها موندم. و جهان داره بهم جواب رد میده. یه دفعه مستقل شدم. دو سه سالی هست. و از هر نظر احساس تنهایی می کنم. انگار دیگه هیچ کس رو تو دنیا ندارم. 

اگر فکر می کنید می تونم کمک تون کنم بفرمایید. منم تو شرایط شما بودم به حدی که فقط با رفتن به حرم حال ...

فقط برام دعا کن عزیزم. یه بار نشستم برای ۴۰ نفر  چهل یاسین خوندم. چهل نفر دوست یا غریبه. ولی فکر کنم برای من جز مادرم کسی دیگه ای توی دنیا دعا نکرده باشه. شاید دعای شما در حق ام مستجاب شه.

فقط برام دعا کن عزیزم. یه بار نشستم برای ۴۰ نفر چهل یاسین خوندم. چهل نفر دوست یا غریبه. ولی فکر کنم ...

حتما دعات می کنم . ان شاءالله که بی بی جان براتون دعا کنه و ضامن خوشبختی تون بشه 🤲

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
من مشکلم اینه که به آدمهای خیلی زیادی که پا پیش میزاشتن برای خاستگاری و آشنا شدن جواب رد دادم. و حال ...

خب الان هرچی شده دیگه گذشته‌، 

انقدر غصه شو نخور

اتفاقا بشین یه گوشه با خدا حرف بزن، هر  احساسی که داری، 

مخصوصا توسل، اصلا حال آدمو عوض میکنه... 

فقطم صحبت نکن، هرچی تو فکرته بنویس، از گذشته، از الان، از نگرانیات،و... همه چی

بعد از هرکسی که بهش توسل کردی بخواه، 

نذر کن... 

ولی همونجا دفترو ببند، غصه ها بمونه رو کاغذ و پیش خدا. 

صبر کن، توکل کن،

به زندگیت برس، حال خودتو با کارای مورد علاقه ات با معاشرت و... خوب کن یعنی توش نمون میدونی چی میگم

بسپر به خدا، یعنی واقعا بسپر

صد درصدی

بعضی چیزا هست که به دست نمیاد، 

تا اینکه امیدت از همه کس و همه جا قطع میشه

میری به خدا میگی دیگه واقعا امیدم فقط و فقط و فقط خودتی

اونوقته که میشه... 

خودم تجربش کردم، بیشتر از یکبار.. 

خب الان هرچی شده دیگه گذشته‌، انقدر غصه شو نخوراتفاقا بشین یه گوشه با خدا حرف بزن، هر احساسی که دار ...

ممنونم عزیزم. همینکارو می کنم. آرزو میکنم خیلی زود بیام اینجا بنویسم از ته قلبم احساس خوشحالی کنم. بعد از سالها احساس می کنم زنده ام. خوشحال بودن یادم نرفته.

ممنونم عزیزم. همینکارو می کنم. آرزو میکنم خیلی زود بیام اینجا بنویسم از ته قلبم احساس خوشحالی کنم. ب ...

ان شاءالله که همینطور بشه

منم مشهدی ام رفتم حرم سلامتو میرسونم🌸

ان شاءالله به حق امام رضا ع حال دلت هرچه زودتر خوب بشه💖

ان شاءالله که همینطور بشهمنم مشهدی ام رفتم حرم سلامتو میرسونم🌸ان شاءالله به حق امام رضا ع حال دلت ه ...

سلام 

می تونم ازتون یک سوال بپرسم، ؟

سلام می تونم ازتون یک سوال بپرسم، ؟

سلام بفرمایید.