2777
2789
عنوان

کج راه رفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 35 پست
ممنون از توضیحت🌷خب اون موقع چند وقت بود راه افتاده بود؟ پسر من خیلی وقته راه افتاده...

۴ ۵ ماهی بود راه افتاده بود عزیزم 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاهر زادم پاهاش پرانتزی بود و بد راه میرف . خاهرم بردش پیش دکتر علی جوادی بیمارستان دکتر شیخ چن جلسه ...

چه خوب😊

ممنون به خاطر معرفی🌺

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
اره...

بچه منم همینطوره از زمانی که راه افتاد این مشکلو داشت الان یک سالی میشه چندتا دکتر و کاردرمان و ارتوپد فنی بردم گفتن تا۳ سالگی عادیه به مرور درست میشه فقط کفش ساقدار باید استفاده کنید و اگه نیاز باشه کفی 

۴ ۵ ماهی بود راه افتاده بود عزیزم

آها پس شاید مثل پسر شما باشه... 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
بچه منم همینطوره از زمانی که راه افتاد این مشکلو داشت الان یک سالی میشه چندتا دکتر و کاردرمان و ارتو ...

پس منم ببرم همون ارتوپد ببینم چی میگن... 

آها پس شاید مثل پسر شما باشه...

اره عزیزم نگران نباش اولشه برااینکه تعادل خودشونو حفظ کنن پاشونوکج میزارن ولی بازم برااینکه مامان گلش نگران نباشه ببرش دکتر ارتوپد ی چک بشه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اره عزیزم نگران نباش اولشه برااینکه تعادل خودشونو حفظ کنن پاشونوکج میزارن ولی بازم برااینکه مامان گل ...

چه مهربوون😍😍🥰

اره میبریمش ان شاءالله 🌺

چرا قبلا هم یکبار بهم گفتن جدی نگرفتم گفتم لابد اینطوری به نظرش اومدهولی جدیدا دقت کردم دیدم اره کج ...

زایمانت طبیعی بود موقع بدنیا اومدن در نرفته باشه 

شایدم مادرزادیه یا افتاده

شاید لگنش در رفته جا میندازن

ببین اگه ببخشید شبیه اردک راه میره احتمالا دور ازجون لگنش در رفته 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

من یکیو می شناسم میگن بچگیش افتاده نبردن دکتر بعدها خودش گفت من گفتم شاید لگنت در رفته گفت آره دکتر گفته عمل باید کنی پروتز لگن بذاری ، دوست داره عمل کنه اذیته پا درد داره فرم راه رفتنشم مشکل داره ، من گفتم دکتر طب سنتی جا می ندازه کلیپ دیدم آموزشش هم بود بهش گفتم ولی انگار قبول نداره

خاهر زادم پاهاش پرانتزی بود و بد راه میرف . خاهرم بردش پیش دکتر علی جوادی بیمارستان دکتر شیخ چن جلسه ...

چندسالش بود دکتر چیکار کرد ؟

مشکلش به خاطر  پرانتزی بودن بود و اونو حل کرد ؟ 

علائم در رفتگی مفصل لگن ناتوانی در حرکت دادن پا: بیمار ممکن است به طور کامل قادر به حرکت دادن پای خود نباشد یا در هنگام حرکت پا درد شدید احساس کند. تغییر شکل لگن: ممکن است لگن بیمار به طور غیرطبیعی کج یا نامتقارن به نظر برسد. کبودی و تورم: ممکن است در ناحیه لگن کبودی و تورم مشاهده شود.

ببر دکتر ببین لگنش در نرفته باشه

نه میدونین مچ پاشو کج میکنه، 

فقطم یک پاشه 

فکر نمیکنم از لگن باشه

بازم ممنونم از توضیحاتتون🌺

حتما میبرم دکتر ان شاءالله 

2810