2777
2789
عنوان

برا بچه خواهرشوهرم چی کادو بخرم

83 بازدید | 9 پست

دختره. ۲.۵ هست

میخوام زیر یک تومن باشه

۵۰۰ تومن مثلا

عروسک بخرم یعنی؟

یا چیز دیگه به ذهنتون میرسه؟

لباسم میشه

باز چی؟

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

لباس نمیشههمین دیروز بازار بودم بلوز شلوار خونگی ۷۰۰ ۸۰۰

😐😐 واقعااااا

چقدر گرون

لباس بچگونه گرونن؟

مثلا شلوار لی یا پیراهن چقدره؟

خودم هنوز ندارم

ان شاء الله هر کی میخواد دامنش سبز شه با فرزندان سالم صالح زیبا و در راه خدا

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
لباس میشه‌ ... چرا نشه. بهترم هس

اره فک کنم بشه

تو اینستا یعنی هست

حالا باز غیر لباس چیا میشه گرفت

ست پاییزی خوبه،اگه به پوستش میاد سبز یشمی یا خردلی بخر که رنگشم تکراری نباشه چون معمولا دختر بچه ها صورتی زیاد دارن اگه خواستی لباس بگیری سراغ صورتی و سرخابی نرو

ست پاییزی خوبه،اگه به پوستش میاد سبز یشمی یا خردلی بخر که رنگشم تکراری نباشه چون معمولا دختر بچه ها ...

👌🏻

😐😐 واقعاااااچقدر گرونلباس بچگونه گرونن؟مثلا شلوار لی یا پیراهن چقدره؟خودم هنوز ندارمان شاء الله هر ...

کمتر از ۸۰۰ پیدا نمیکنی

من ی کت جین واسه پسر ۴ ساله م قیمت کردم ۱۲۰۰ چند روز پیش

انشالله عزیزم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

کمتر از ۸۰۰ پیدا نمیکنیمن ی کت جین واسه پسر ۴ ساله م قیمت کردم ۱۲۰۰ چند روز پیشانشالله عزیزم

😐😐 چقدرررررر گرونن