2777
2789

دورو برای ۱۶ ظهر بهم زنگ زد نمیدونستم اونه جواب دادم باز گریه کرد حلالم کن عاشقتم منو ببخش ی فرصت دیگه بهم بده یعنی ببین گریه میکرداااا گریه..منم حالم بده ولی دارم خودم رو مشغول میکنم که کم نیارم ولی مزاحمتاش اذیتم می‌کنه آخه چه فرصتی اون زن داره 😭😭😭 منم نمی‌خوام زندگی کسی رو خراب کنم..

گفتم ب زنت میگم میگه بگو زنم برام ذره ای ارزش ندارع چون عاشقش نبودم مجبورم کردن 

یه صلوات بفرس

بلاک بای

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا جوابش رو نده

تا یه مدت اصلا جواب شماره ناشناس رو نده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

این که داره راست میگه یا خیر رو نمی دونم 

اما خانواده هایی که فرزند مجبور به ازدواجی می کنند واقعا به خاطر ظلم به فرزند خیری نمی بینند 

چون فرزند اولین پناهش و حامیش خانواده ش هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

من ۲۸ سالمه یکساله ی مرد ۵۰ ساله دیوونم کرده خداشاهده دوتا پسر داره از من بلندتر وضع مالی عالی زنش خانم خوبیه انقد اونم التماس می‌کنه آخر گفتم میام دم خونت ابروتو میبرم خیلی ببخشید جرت میدما فقط از ترس آبرو رفت 

لابد ته دلتم قند میسابند!

چطوری میگید فلانی پا پیچمه و اینا جلوی هر کاریو میشه گرفت ب شرط این ک« بخواید»

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
این که داره راست میگه یا خیر رو نمی دونم اما خانواده هایی که فرزند مجبور به ازدواجی می کنند واقعا به ...

اره دنیای س نفر رو هم داغون میکنن هم پسره هم من هم اون دختر بیگناه😭

یه صلوات بفرس
2810