2777
2789
عنوان

بخدا خوشگل بود خوب نیست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10526 بازدید | 389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم اگه خوشگل بودن خوب نیست آرایش نکن خوب. این که خیلی راحته. خودت میگی آرایش میکنم. از یه طرفم هم میگی خوشگل بودن خوب نیست. پز زیرپوستی بود؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من واقعا خواستگاری ازم نکردن ولی پیشنهاد دوستی دادن.

من اونقد خواستگار دارم که دیگه خسته شدم 

درحالی که خودم نامزد دارم 

کم مونده به عقدمون 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
دقیقا من هر جا رفتم ازم خواستگاری کردن هر جا رفتم گفتن چقدر خوشگلی هر جا هاااا اونقد زل میزنن که خود ...

منم چندبار عکس خودمو گذاشتم . یبار یکی بهم گفت ترسناک هستی 🥴

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
😂 منم متوجه حرفشون نشدم مگه لامپه روزا روشن بشه شبا خاموشفکنم منظورشون اینه تو نور رنگ‌ چشماشون مشخ ...

😂🤦

والا من چشام ابیه همه جا رنگیه حالا گاهی سبز میشه ولی دیگه تیره که نه 

میشود ،میتوانم ...
نظرمن همینه زیبای دردسر داره همه بهت حسودی میکنن الکی پشت سرت بد میگن همش تو چشمی ببینن چیکار کردی و ...

والا من فوق العاده زشتم همه اینا ک گفتی برام  هست 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم چندبار عکس خودمو گذاشتم . یبار یکی بهم گفت ترسناک هستی 🥴

چون تعریف کردم یه بار منو اونجوری کوبوندن 😂😂😂

وگرنه واقعیت که پز دادن نداره 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من بعضی وقت ها چادر میپوشم باورت میشه بازم تیکه میشنوم میگن درسته هرچی مشتیه زیر چادر مشکیه 😐😂یا ش ...

ببین ما هررررر کاری تاکیدددد میکنم هر کاری کنیم مردم سرشون رو میکنن تو کونمون پس ما چ بهتر ک کار خودمون و بکنیم و اونا رو نادیده بگیریم

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

حالا بذار چرا گفتن؟

نمیدونم 🤷‍♀️ شاید به چشمش ترسناک اومدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
2810