2777
2789
عنوان

توروخدا کیا پانیک داشتن وخوب شدن بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 109 پست
خدا بچه هاتون رو حفظ کنه....خب دوسال طول کشید ؟؟سردردهم میشدی؟من گوشمم گاهی کیپ میشه یه جوری میشه ان ...

ممنونم.اره کم و زیاد بود دیگه همیشه یه حال نبودم ولی تقریبا آره یکی دو سالی اونطوری بودم.اره سردرد زیاد میشدم سرگیجه می‌گرفتم بعضی وقتا

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت به اوایل بهترم اما خب هنوز توی مهمونی اینا میترسم راه میرم سرم درد میگیره

خب دیگه پس از همون تغذیه و فکر. وخیاله همونارو درست کن گوشی کمتر دستت بگیر فعالیت داشته باش خوب میشی ان شاالله.من یه چیزیم که برام اثر داشت مثلاً چیز سنگین بلند کنم دست چپم کشیده بشه گیج میشم خیلی مراعات میکنم با این دستم سنگین بلند نکنم و کشیده نشه.حمام سعی کن شب نری بعد حموم موهات رو قشنگ خشک کن.اسفند دود کن تو خونه دودش مغز رو گرم می‌کنه 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اره منم کم وزیاد میشه الان دوساله.گوشتم کیپ میشد؟

نه گوشم کیپ نمیشد بعضی وقتها سرگیجه داشتم

ممنونم عزیزم از راهنماییت .پناه برخدا .خدا خودش مشکل همه رو حل کنه

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله خدا به سلامتی بده

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله خدا به سلامتی بده

عزیزم یه نکته بگم الان تو اینستا دیدم گفتم به تو هم بگم برای حنا گذاشتن کف پا میگه با آب جوش مخلوط کنید سه ساعت بذارید بمونه بعد استفاده کنید و اینکه من گفتم شب بذار اینجا گفته بود اصلا شب نذارید حالا شما هم روز بذار محض احتیاط.این پست تو اینستا هم برای همین سم زدایی بدن بود

من نمی‌دونم گفت یکی از رگهای مغزی مادرزادی مسدوده فکر کنم ...توهم گفتن مادرزادی هستش،؟؟علایمت چی بود ...

اره مادرزادی ...تازه به من گفتن واسه بعضیا بزرگ میشه ممکنه عمل بخاد 🥲😅تا اینکه یه دکتر مغز و اعصاب نشون دادم خببببب؟؟؟؟؟؟

بعد گفت خیلیا این مشکلو دارن ...طرف میاد ام ار ای سالمه و میبینه عه اره اونم داره و چیز خاصی نیس 

من یه مدت سردرد و سرگیجع داشتم و تپش قلب میترسیدم جایی برم ...بعد استرسم کم شد سردردمم خوب شد ...ذکترم گفت فقط زور نزن ..والانم باشگاه میرم ورزش خیلی سبک میکنم ...سردردمم دارم ولی کم شده

اره مادرزادی ...تازه به من گفتن واسه بعضیا بزرگ میشه ممکنه عمل بخاد 🥲😅تا اینکه یه دکتر مغز و اعصاب ...

دقیقا این علایم رو دارم میرم داخل جمع همش میگم الآنه که بیفتم بیقرار میشم سرم گیج ومنگ میشه ویه درد سوزشی داره

2810