2777
2789
عنوان

توروخدا کیا پانیک داشتن وخوب شدن بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 109 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعداز دوسال خوب شدی؟

میگم کامل خوب نشدم ولی اون حالتام رفته تقریبا با خوردن سردی زیاد یکم شاید حالم بد بشه ولی اون گیجی و اینا رفته.شما اگه همه آزمایشات خوب بوده همین نکات تغذیه ای که گفتم رعایت کن یه مدت و سعی کن زیاد بهش فکر نکنی خوب میشی ان شاالله.چند شب امتحان کن کف پات رو حنا بزن میگن سودا بدن رو می‌کشه. برای موبری از نوره استفاده کن بعد بدنت رو حنا بزن. سرت رو تخم مرغ محلی بزن بعد برو حموم بشور اینا نکات کلی هست و حتی سالم هم باشی رعایتش مشکلی ایجاد نمیکنه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
میگم کامل خوب نشدم ولی اون حالتام رفته تقریبا با خوردن سردی زیاد یکم شاید حالم بد بشه ولی اون گیجی و ...

خب منم اون گیجی ومنگی اذیتم می‌کنه....شمام می‌رفتی مهمونی وبیرون حالت بد میشد؟

خب منم اون گیجی ومنگی اذیتم می‌کنه....شمام می‌رفتی مهمونی وبیرون حالت بد میشد؟

آره حتی صبح پامیشدم نمی‌دونستم تا شب حالم خوب می‌مونه یا نه.بچه داری؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
حنا دارم تو خونه چجوری شب بزنم کف پا بمونه تا صب؟

اره خیس کن بمال کف پات کیسه فریزر بکش پات بعد جوراب بپوش که درنیاد میگن اگه سیاه بشه اونا سودای بدن هست اگرم تحملش سخته برات تو روز انجام بده هروقت اذیت شدی بشورش

اره یه دختر کلاس اول دارم...الان دیگه راحت میری مهمونی وبیرون؟

بله.خوبم.من دوتا بچه دارم پشت سر هم بودن بعد دختر دومیم اینطور شده بودم مال من از ضعف و استرس بود اگه فعالیت نداری حتما هر روز پیاده روی کن.اگه حیاط داری صبحا برو بشین تو حیاط نور بهت بخوره 

بله.خوبم.من دوتا بچه دارم پشت سر هم بودن بعد دختر دومیم اینطور شده بودم مال من از ضعف و استرس بود اگ ...

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه....خب دوسال طول کشید ؟؟سردردهم میشدی؟من گوشمم گاهی کیپ میشه یه جوری میشه انگاری آب توشه اما آبم نیست.

2810