2777
2789
عنوان

توروخدا کیا پانیک داشتن وخوب شدن بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 109 پست
من نمی دونم پنیک بود یا چی؟!!دو سال تقریبا درگیر بودم نصف شب با حال بد و تپش قلب میپریدم از خواب گیج ...

تو رو خدا شمام بیرون میرفتی حس افتادن داشتی،؟تعادلت بد بود؟

بخدا من شبا می‌خوابم بیشتر وقتی حرف از رفتن خونه کسی میاد میترسم سرم منگ میشه حس افتادن دارم بخدا بی ...

ترومای خاصی تو زندگیتون نبود ک اینجوری روتون اثر گذاشته ؟ 

یه محبتی به خودت بکن یبار برو روانپزشک هیچ قرصی رو هم سرخود مصرف نکن اثر بدتری روت میزاره 

هرچی بگذره و درمانش سخت تر میشه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیشتر این منگی سرم اذیتم می‌کنه سرم انگاری مال خودم نیست گیج ومنگم وانگاری فشارش میدن .دکتر زیاد ...

میفهمم حالت رو.تغذیه ت فکر کنم خوب نیست سردیجات رو کم کن یه مدت.چیپس و پفک و کارخونه ای تعطیل.خیار گوجه مخصوصا عصر به بعد تعطیل.صبحانه ارده شیره بخور. آب سرد نخور.اگع میتونی صبحا یه قاشق عسل ناشتا بخور.عدس و بادمجان هم کم کن. و مهم تر از همه بهش فکر نکن فکر کردن بهش باعث بدتر شدن حالت هست بله من با همین چیزها که گفتم حالم تقریبا خوبه اگه سردی زیاد بخورم باز یکم حالم بد میشه ان شاالله شما هم خوب میشی اگه امکانش رو داری برو طب سنتی کاربلد اصلاح مزاج کن فقط حواست باشه یه دفعه سردی ها رو کلا حذف نکنی من چند ماه اینکارو کردم بعدش اگزمای شدید گرفتم اگه بری طب سنتی بهتر هست. و عناب هم خوب هست خون رو صاف میکنه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
تو رو خدا شمام بیرون میرفتی حس افتادن داشتی،؟تعادلت بد بود؟

تعادلم بد نبود ولی همیشه فکر میکردم الان یه چیزیم میشه مخصوصا دم غروب و تو شب حالم بد میشد.اگه سرگیجه داری شاید مایع گوشت جابجا شده.

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
ترومای خاصی تو زندگیتون نبود ک اینجوری روتون اثر گذاشته ؟ یه محبتی به خودت بکن یبار برو روانپزشک هی ...

نمیدونم همش فکرم پیش این منگی سرمه اذیتم می‌کنه...دکتر زیاد رفت سی تی اسکن ام آرای نوارمغز همه چی نرمال بود....اولبار گفتن مایع گوش جابه جا شده دیگه الان دوساله این منگی سرم هستش ودرد می‌کنه گاهی گوشمم کیپ میشه ...دیگه هرچی دکتر رفتم نوارگوش هم دادم گفتن مال اضطرابت دارو دادن چندتا عوض کردم حالمو بدتر میکرد نخوردم....منتظر خدام برام کاری بکنه دیگه

میفهمم حالت رو.تغذیه ت فکر کنم خوب نیست سردیجات رو کم کن یه مدت.چیپس و پفک و کارخونه ای تعطیل.خیار گ ...

شما سرتون سنگین وسبک میشد؟؟داخل سرم سفت میشه شل میشه....بیقرار میشم تو مهمونی هرلحظه منتظر حال بدمم

نمیدونم همش فکرم پیش این منگی سرمه اذیتم می‌کنه...دکتر زیاد رفت سی تی اسکن ام آرای نوارمغز همه چی نر ...

امیدوارم ارامش پیدا کنی 💚

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
شما سرتون سنگین وسبک میشد؟؟داخل سرم سفت میشه شل میشه....بیقرار میشم تو مهمونی هرلحظه منتظر حال بدمم

نمیتونم بگم چطوری میشد.یه جوری بود سرم و بله همش فکر میکردم حالم بد میشه.استرس تشدید می‌کنه.

2810